Яна Маринова изплака мъката си, била бедна като църковна мишка ВИДЕО

Яна Маринова изплака мъката си, била бедна като църковна мишка ВИДЕО

Актрисата Яна Маринова е имала много трудно детство, което не би понесло на всяко дете. В подкаста "Не съм такъв човек" тя разкри шокиращи неща от този свой период, които спокойно могат да станат сценарий за някой бъдещ драматичен филм. 

Оказа се, че Яна е живяла супер бедно и много трудно е стигнала дотук. Освен липсата на пари, любимата актриса е била подложена на зверско унижение от своите съученици, които дори я наричали крадла. 

"Свикнала съм да ми се подиграват и да не ми вярват. Семейството ми беше супер бедно, родителите ми се разведоха, имаше страшни драми. Когато носех покани в училището да им покаже, че с майка ми сме били на театър, децата ми казваха, че ги крада от някъде, защото нямаме пари. 

 

@kr.krasimirov Яна Маринова гост в подкаста "Не съм такъв човек" Линк към видеото ще намерите в първия коментар #несъмтакъвчовек #блиц #подкаст #янамаринова #красимиркрасимиров ♬ original sound - krasimir

Имах само един чифт обувки, които се бяха изтъркали и имала дупка. Всеки ден слагах картонче отдолу, представи като завали какво се случва. Имах едни джинси, които баба ми взимаше от завод "8-и март", а лятото си режех на къси панталони, защото са вече изтрити", признава си актрисата пред Красимир Красимиров. 

"Аз нямах какво да ям. Просто така се случиха нещата, че ме бяха оставили на произвола на съдбата", допълва още тя. А част от нейния живот виждаме в последния й филм "Игра на доверие". 

Но ако си мислите, че към днешна дата Яна Маринова е цъфнала и вързала, жестоко се лъжете. Актрисата призна, че е продала дори колата си, за да финансира последния си филм. А възвращаемост няма, така че едва ли ще има големи постъпления от киносалоните. Използва известността си, за да печели от различни реклами и риалити формати, а парите винаги влага в кино, което е голямата й страст. /show.blitz.bg

Взривяващото интервю с Яна Маринова може да гледате във видеото долу: 

Коментирай

Тракторист

Тракторист 07.06.2023 10:40

Па като нема кво да яде, да заповяда на село. В двора кокошки , яйчица, по Коледа ще заколим прасето, в градината зарзават всякакъв. Ракийка и винце в мазето. Па и в селското читалище няма библиотекарка, ще я уредя. Е, пари за тъпи филми нема....

Цоньо

Цоньо 07.06.2023 16:49

можем да й помогнем с работа, но все ще бъде различна от тъпи филми, наистина... не знам дали ще се справи.

kravar

kravar 07.06.2023 19:09

aman ot taq drisla na diariq !

Бай Петко

Бай Петко 10.06.2023 13:40

Да каже с какво да и помогна щом има нужда

До Тракториста

До Тракториста 11.06.2023 1:23

Много хубаво, ама 1985г. мина отдавна и няма да се върне.

вай вай

вай вай 11.06.2023 3:16

Ужасна актриса. Никога не гледам филми или каквото и да било с нейно участие.