Влади Въргала разтърси с признание: Две години след смъртта си, ти беше до нас...

Влади Въргала разтърси с признание: Две години след смъртта си, ти беше до нас...

Влади Въргала не забравя един от най-добрите си приятели, когото приживе наричаше и свой брат - търновският бизнесмен Петър Петров, чието зрелищно убийство през 2018 г. шокира България. И макар него вече да го няма на този свят, отново помага, а това, което актьорът и режисьор споделя като потвърждение, просълзи мнозина в социалните мрежи.

"Петьо, минаха вече 5 човешки години от мига, в който някой (неизвестен извършител), чрез коварство, по най-подлия начин, от засада, стреля в теб и прекъсна живота ти. Минаха пет, ще минат десет години, после двайсет, петдесет и т.н.... Времето няма да спре.

Въргала е съкрушен от мъка, отиде си... СНИМКИ

Ще се родят следващите поколения, на които името Петър Христов няма да говори нищо, (най-много да го споменават, ако кръстят улица на твое име, но и за това е необходимо да има някой като теб – да организира другите, защото едва ли тези от които зависи ще се сетят, че е имало един който е направил много за другите, но това за тебе никога не е било от значение), и това е нормалният ход на живота.

Майката на Влади Въргала го остави без думи с това изпълнение СНИМКИ

Раждаме се и умираме. Но когато те убият...?! Това не е нормално! Премахват те, обратно на природния закон. Но какво могат да унищожат? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е КОГАТО УБИЯТ НЯКОЙ, ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ЗАЛИЧАТ ЧОВЕКА...?/show.blitz.bg

Коментирай