Вижте на кого се обясни в любов фолкпевицата Роксана СНИМКА

Вижте на кого се обясни в любов фолкпевицата Роксана СНИМКА

Фолкпевицата Роксана направи изненадващо признание с почитателите си в социалната мрежа. 

Гласовитата изпълнителка използва социалните мрежи като средство, за да се обясни в любов. Посланието изненада нейните последователи и много мъже искаха да са на мястото на щастливеца, към когото Роксана насочи любовта си.

"Честита 3-та годишнина от нашия сватбен ден, любов моя ! От името на щастието и на любовта си пожелавам за нас всичката радост на този свят. Пътят ни да е дълъг заедно и всичките ни мечти да се сбъдват с усмивка и лекота, както досега. Пожелавам си любовта ни да не среща края никога .Обичам те" написа Роксана към съпруга си. 

Роксана изпрати сина си абитуриент и обяви, че... СНИМКИ

Фолкпевицата Роксана: Сърцето ми трепери, че някое недоносено мамино синче ще ми отнеме живота!

Припомняме ви, че Роксана и Александър сключиха брак на 27 юли 2017-та година, а техният син Александър се роди няколко дни по-късно - на първи август.

Само преди дни тя отправи и ново интересно предизвикателство към феновете си, озаглавено “Пей с мен“. Гласовитата изпълнителка обеща да направи дует с един от почитателите си, а за целта всеки желаещ трябва да изпрати запис на свои изпълнения на живо, с продължителност минимум минута, на Viber и WhatsApp на номер 004915122109334, както и на лично съобщение в официалната й страница.

“От всички ще изберем най-добрите, докато останат трима. След това ще гласуваме и ще изберем заедно моята нова дуета половинка, с която ще запишем песен и ще заснемем клип“ – споделя тя./show.blitz.bg

 

Коментирай

ordjan sini

ordjan sini 30.07.2020 21:48

altan bash mangal rom sa4 komur pe4ka vagli6ta