Ученик на Ламбо разкри любопитни тайни от миналото

Ученик на Ламбо разкри любопитни тайни от миналото

Младият актьор от Народния театър Павел Иванов, който ще гледаме в новия сериал на "Татковци", разказа любопитни детайли от студентските си години в НАТФИЗ, където завърши в последния клас на Стефан Данаилов. Още на първата им среща на изпитите, бъдещият студент и Ламбо усетили специална връзка помежду си. 

"В момента, в който се запознахме, стана ясно, че ще се разбираме бързо и точно, с конкретика, без особени препятствия помежду ни. Неизброими са огромните жестове на внимание от негова страна. Спомням си, веднъж, понеже разбра, че водя класа ни на диво къмпингуване, ме изпрати да взема най-скъпата и най-хубава палатка, за да има къде да спят момичетата. Пращахме му снимки след това, а палатката се използва и до ден-днешен", сподели Павел в ефира на bTV.

Ирен Кривошиена проговори за наследството на Ламбо и как преживява в тези трудни времена

"Той е личността, която е гарантирала за мен и за моето бъдеще в Народния театър. Защото без неговата проверка за това ставам или не, е абсолютно невъзможно да попаднеш там. Няма да забравя, че ме помоли да не се взимам насериозно, да не се цензурирам, да не подбирам много и да не се хвърлям много-много да се вманиачавам, рано ми е на тия години - по-нататък, когато имам нужния опит, но за него ще говоря след 20 години, например", добави Иванов.

Синът на Стефан Данаилов с голям пробив в САЩ

Той е плътно до Мастера до последно, партнира му в прощалния за Данаилов спектакъл "Актрисата".

"Когато започнахме репетициите, той не се чувствеше добре физически. Но за два месеца се вдигна -  настроението му, целият светна, искаше да се занимаваме постоянно с репетиции - предимно у тях, където това беше най-удобно да се случва", спомни си за своя учител Ламбо, когото Аня Пенчева нарекла "Новия Стефан Данаилов" още на първата им репетиция в Народния театър./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 09.09.2021 19:21

Хайде сега! Колкото студенти на Ламбо се докопат до електронните медии все са му били най-лъбими! Да не изброяваме преди този, защото ще се засегнат сегашните любимци /според тях/.

курандо

курандо 13.09.2021 12:58

Например че Ламбо е бил бисексуален комунист и не е отказвал на партийните величия-иначе няма актьорче,няма професорче,няма лапаница и къркане на корем. А и е едно червено милионерче-крадливо. БЕШЕ -ЗА РАДОСТ.

софиянец

софиянец 13.09.2021 13:01

Бе щом Азис го направиха велик и дисертации за него пишат--та за другаряТ партиен секретар ли няма да величаят? Извратен евреиско-джендърски свят. И всички стигат до простата истина че бил добър.....Така е -мъртвия комунист е добър.Но на живо какво е?!!