logo

Ирен Кривошиева проговори за наследството на Ламбо и как преживява в тези трудни времена

Ирен Кривошиева проговори за наследството на Ламбо и как преживява в тези трудни времена

„Приживе доста ме изненада в последните дни от живота си. Заръча много неща на Влади, които синът ми изпълни. Стефан знаеше, че неговите желания са закон за мен и че ще помогна на детето ни да ги осъществи. Когато беше в болницата, беше спокоен, нямаше никакви притеснения. Влади си движи всичко.“ Това сподели Ирен Кривошиева година и половина след смъртта на Стефан Данаилов.

След смъртта му имуществото се раздели между наследниците, а Ирен никога не е искала нищо.

„Аз съм американска гражданка и като такава получавам помощи от САЩ заради пандемията. Получих два пъти досега. Доналд Тръмп беше казал една сума, сега Байдън споменава друга. Не съм наясно каква парична помощ ще ми бъде преведена.


Получавам наеми от имоти на дядо ми. Мога и да не работя, тъй като живея скромно. Парите никога не са били проблем за мен, те не са ми най-важното. Преди години в Америка нямах пукат лев, а се чувствах добре“, обяснява Кривошиева в интервю за „Уикенд“.

Със сина си Влади се чува всяка вечер да й разказва как е минал денят му в болницата, в която работи. Той вече е ваксиниран срещу Ковид-19./show.blitz.bg

 

Коментирай

Евгени Лумбев

Евгени Лумбев 26.02.2021 19:46

Този път и от пръстите нищо не сте изсмукали бездарни,пишман журналя.

Петкова

Петкова 26.02.2021 20:42

Писна ми от тази развратница Ирен да дъвче една и съща тема .Няма срама за пет пари..

Един от селото

Един от селото 28.02.2021 16:11

Голяма новина,а аз се чудех защо немога да спя.