logo

Трейдъри, брокери и дилъри на борсата в първия български финансов трилър “Спекуланти"

Трейдъри, брокери и дилъри на борсата в първия български финансов трилър “Спекуланти"

В момента в София е много възможно да станете свидетели на заснемането на първия български финансов трилър с интригуващото заглавие "Спекуланти". Снимките текат с пълни сили на различни локации в столицата, а актьорският състав е повече от звезден. 

Талантливият актьор Алек Алексиев влиза в ролята на млад, но доказал се и успешен брокер. И няма как да е иначе, когато учи тънкостите на професията не от кого да е, а от най-добрия професионалист в тази сфера - в ролята е Мариан Вълев. 

В главната женска роля е талантливата актриса Радина Кърджилова, която освен с харизма, ще ни завладее и със силна актьорска игра, влизайки в ролята на брокер, но не случаен. 

"Такъв филм не е правен до момента в България", казва режисьорът на продукцията Георги Костов.

Снимките на лентата ще продължат до 20 ноември. Част от тях вече се реализираха във Варна и Бургас, а останалите продължават и в момента в столицата. "Локациите ни в София са много. Снимахме в мол, в различни магазини и в истински брокерски компании", казва Костов.

Сред актьорския състав са още Пламен Манасиев, Боряна Братоева, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов, Павела Апостолова, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Димитър Баненкин и др. 

Сценаристи на филма са Александър Чобанов, Кузман Илиев и Илиян Скарлатов. Продуценти: Николай Христов - Фори, Кузман Илиев и Мартин Илиев. Продуцентска компания Корунд-Х - Христо Христов и Николай Христов и продуцентска компания Cadre - Мартин Илиев и Кузман Илиев./show.blitz.bg

Коментирай