Тото и жена му се преселиха в Египет и станаха... СНИМКИ

Тото и жена му се преселиха в Египет и станаха... СНИМКИ

Тото от "СкандаУ" и приятелката му Кристина Петринска се потопиха в магията на екзотичен Египет и показаха как прекарват напоследък времето си. В Инстаграм профила си рап певецът не спести кадри и настроение от ваканцията с половинката си.

"Вчера видяхме един скат и много красиви цветни риби. Утре отиваме за костенурки", споделя изпълнителят в социалните мрежи, където бързо предизвика вниманието на последователите си.

"СкандаУ" обявиха: Разделяме се, тъпанари! ВИДЕО

Жената на Тото пък, която вече прилича на арабска принцеса, облечена в дълги памучни дрехи, не пропусна да се похвали, че е успяла да погали костенурка на над 100 години.

Обраха Тото от "СкандаУ", приятелката му ревна в мрежата...

Двойката е посетила и бедуинско селище, в което всички жени са се криели и само най-възрастната от тях е можела да контактува с туристие. Именно тя им е направила и хляб.

"Там живеят без интернет, без телевизори, без ток, без училища и най-важното, което ни казаха - без стрес! Това е техен избор и признавам енергията им се усещаше наоколо. Аааа да, мъжът и пък ни направи от тяхното кафе, как да ви го опиша - беше люто, беше сякаш кафе с джинджифил!", добавя още Тото./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 15.06.2021 11:12

Ох и тези спестиха пари за една екскурзийка и сега фукни до небесата,най-после и те"откриха''топлата вода.Откакто сме в ЕС българите пътуват навсякъде по света та никого не впечатлява такава позьорщина.