"СкандаУ" обявиха: Разделяме се, тъпанари! ВИДЕО

"СкандаУ" обявиха: Разделяме се, тъпанари! ВИДЕО

Напоследък Тото и Лъчо от "СкандаУ" не работят в общи проекти, нито пък ги засичаме заедно по интервюта или други медийни прояви. Това породи слухове, че хип-хоп звездите все пак са се изпокарали и са решили да се разделят. 

След дълго мълчание и често задавани въпроси, Лъчо и Тото решиха да разочароват своите почитатели и да зарадват всички онези, които от самото начало им предричат разпадане на групата. В специално видео двамата решиха да признаят защо са стигнали до това решение и се подиграха по брутален начин с почитателите, използвайки обидни квалификации. 

 

"Виждаме какво ни пишете и решихме, че не е коректно да ви показваме само хубавите моменти от нашето партньорство. Затова е време да ви споделим какво общо решение сме взели за нас и нашия екип. С годините сме имали какви ли не изживявания, но пътищата ни се разделиха и всеки трябва да тръгне по своя път без да носи тежестта на въпроса на феновете: "Какво става с група СкандаУ". Крайно време е да го обявим пред всички и да нямаме повече тези скрупули", казват двамата с опечалени физиономии в ново клипче за техния youtube канал. 

И малко след тази сълзлива плеяда двамата избухнаха в смях и заявиха, че всичко казано досега е постановка. "Много сте тъпи! Балъчета... Верно ли цъкна тоя клип да видиш?! Ние сме СкандаУ Боговете...", подигра се самозабравилата се врачанска звезда Тото с почитателите си, които рязко оредяват с всеки изминал ден. 

Недоволни почитателите коментират, че това е пореден ПР ход на групата, които се мъчат да задържат вниманието върху себе си. Фурорът при тях продължи твърде кратко, а феновете им се отказват от тях, заради вулгарното им и несериозно отношение именно към тези, които ги харесват и ги направиха популярни./show.blitz.bg

Коментирай

Шок

Шок 16.03.2021 17:10

Повръща ми се от тоя Тото

шефа

шефа 16.03.2021 21:09

Травестита и джендъра се разделят,ми добре,доно все по рядко виждаме и чуваме за тези жалки утрепки.

Мишо

Мишо 16.03.2021 21:46

Боли ме шкурка за миндила Тотю . Лъчо е пич.

боклици

боклици 17.03.2021 14:36

Тото ли си Лото ли си, се същата врачанска путка, не ставаща за нищо, бах ти бездарния връзкар! Хора с 1/100 от финансовите ти ресурси те сгъват кат ефтина баничка, правежник-жалкар. Тъпаци като теб направиха рапа неслушаем чалга-мейнстрийм, умри най-добре.