Стефания Колева призна в какъв вид се е омъжвала СНИМКИ

Стефания Колева призна в какъв вид се е омъжвала СНИМКИ

Стефания Колева взе участие в "Черешката на тортата" тази седмица и освен с кулинарните си изпълнения, шашна зрителите и с лични признания.

Оказва се, че актрисата се е омъжвана и в черно, и в бяло. Не се е стремяла изобщо да заприлича на принцеса, а е била със съвсем семпъл и обикновен тоалет при подписването с първия си мъж - аниматорът Владо Шишков, с когото имат дъщеря Катерина.

Стефания Колева закуси с... катеричка СНИМКИ

За разлика от много други жени, Стефания не е мечтала никога за пищна сватба или традиционната булчинска рокля. И по отношение на храненето е такава - повече към баланса, отколкото към крайностите. Преди няколко години, по здравословни причини актрисата започва да следва хранителен режим, след като се консултира с нутрициониста д-р Георги Гайдурков, и се убеждава, че не само емоциите влияят върху храненето, но и храненето – върху емоциите.

Шок! Отвлякоха Стефания Колева от ресторант ВИДЕО

Откакто се храни по индивидуален режим, актрисата се чувства значително по-добре и физически, и емоционално, а и е доста вталена. На 29 юли тя ще отпразнува своя 47-ми рожден ден и можем да кажем, че изглежда повече от добре.

Преди време звездата на киното и театъра минала и през друго житейско препятствие. Актрисата претърпяла животоспасяваща операция от преплитане на червата. Последвали леки здравословни проблеми. И именно режима на д-р Гайдурков й върнал баланса. Днес Стефания Колева не близва алкохол, не употребява никаква сол и използва само растителни мазнини, като авокадо предимно, зехтин и ядки. Важни са й хранителните добавки – оризови и грахови протеини, като важен източник на енергия. Ходи активно и на фитнес./show.blitz.bg

 

Коментирай