logo

Шок! Отвлякоха Стефания Колева от ресторант ВИДЕО

Шок! Отвлякоха Стефания Колева от ресторант ВИДЕО

Актрисата Стефания Колева бе отвлечена от известен ресторант, докато похапва сладко салата си и чака свои приятели за среща. 

Оказа се, че апашите са я дебнели доста преди това и имат два неуспешни опита да я завържат с въже и да се стигне до отвличане и изтезание. 

Трима мъже вървят по стъпките на Стефания Колева от известно време. Първият им опит за отвличане е докато тя медитира, но от свещите и ароматите единият припада и планът се проваля. След това опитва да сторят започнатото, докато тя е на масаж, но пак ситуацията е доста рискова и се проваля. 

Третият път - на обяд в ресторанта, те слагат черно наметало на очите й, завързват я и я отвеждат на таено място за разпит. А всичко, което искат, е да чуят нейното "Да".

Всичко това е сценарии от Шоуто на Николаос Цитиридис, а отвличането е с цел положителен отговор на въпроса дали ще му гостува в предаването. Етюдът събра доста лайкове в социалните мрежи и още веднъж показа звездата от "Тя и той" като брилятна актриса, която за съжаление не гледаме в актуалните български сериали./show.blitz.bg

 

Коментирай

Горките

Горките 29.11.2020 2:34

похитители кво ще я правят?