Стефан Илчев със скандални разкрития за любовния си живот!

Стефан Илчев със скандални разкрития за любовния си живот!

Стефан Илчев, който преди година спечели риалитито „Като две капки вода“ и доказа, че може да влезе в образа на всеки популярен певец, поставя музиката на първо място.

„Животът ми не е нищо без музика и любов“, казва той. Отговорът на въпроса – къде е любовта в живота му, Стефан Илчев дава пред Мариян Станков – Мон Дьо във „Вкусът на историите“.

Стефан Илчев с емоционално признание в края на годината

„Обикнах времето на самотата, излишното – оставих зад вратата. Изпълних себе си единствено с любов, и появи се ти – да даваш смисъл нов. Надежда, вяра, щастие да споделим, и заедно в една посока смело да летим”, е емоционален стих, който създава по време на изолация. 

Разкрива, че обича да пише. Твърди обаче, че много малко от произведенията му стават достояние на публиката. „Събирам си ги и дай Боже някой ден да направя стихосбирка. Това е нещо ново, което малко хора знаят”, добавя Илчев.

Осъзнава, че докато е в изолация, не може без музика и без да пее. „Тази енергия, която давам, докато пея, аз я получавам обратно от всички, които са пред мен и слушат”.

Илчев сподели, че все още е в очакване на любовта, затова се обърна към нея с думите: „Заповядай, очаквам те в моя живот!”. Според музиканта хората все повече се страхуват да изразяват това, което чувстват.

„Може би грешката е в мен, че позволявам изцяло на професионалните неща да ме радват много и да ме задоволяват чисто емоционално. Въпреки това има една липса – любовта на един специален човек”, каза Стефан.

„Моята песен е любовта, това искам да съм аз. Искам да съм любов за някого – не само за приятелите и най-близките хора. Без всичко мога, без любов и музика – не мога”, завърши откровено Стефан Илчев./show.blitz.bg

Коментирай

Здравей

Здравей 22.07.2020 12:21

Този е г*й , да си го признае

мъж

мъж 22.07.2020 14:26

абсолютно си прав

глас

глас 23.07.2020 16:21

що не се вземат с мондьото - все един дол дренки

pognusen

pognusen 24.07.2020 0:36

mondioto e pove4e muj ot toz

до глупаците

до глупаците 24.07.2020 0:49

Какво ви влиза дали е гей или не, по важното е че, сте супер некадърници пред него!!!

...

... 24.07.2020 1:13

Талантлив и скромен човек, браво!

Дайго Умехара

Дайго Умехара 24.07.2020 1:19

Шок ще изпитам, ако тоя се окаже хетеро.

Деси

Деси 24.07.2020 8:59

Какво като е гей? Момчето е страшно талантливо! Защо сте толкова ограничени и съдиите хората само по сексуалната им ориентация???

Катя

Катя 24.07.2020 15:30

Малко хора се раждат с такава дарба, така че браво и само напред!