Стефан Диомов с покъртителна история за Ваня Костова след инцидент

Стефан Диомов с покъртителна история за Ваня Костова след инцидент

На 64-годишна възраст почина певицата Ваня Костова, а към момента причините за фаталния край не са ясни. Факт е, че цяла България скърби за внезапната загуна на тази велика и обичана от всички звезда. 

Стефан Диомов е откривател на Ваня Костова и в годините се превръща в един от близките й хора. Той е шокиран от фаталната новина и пред камерата на Би Ти Ви се просълзи и разкри любопитна история с Ваня, както и намеренията му към нейната внучка. 

Синът на Ваня Костова е неутешим: Нима ще ме оставиш, мамо СНИМКА

"Ваня направи впечатление на цялото жури и веднага стана една от Тоника СВ. Бих казал, че милиони хора има по света, но малцина са истински. Тя имаше дълбок и неповторим глас, впечатляваща бленда в песента. Важно е да бъдеш разпознат от публиката. Написах за Ваня повече от 50 песни, а любими с ами баладите. Отдаваше внимание на текста, всяка дума минаваше през съзнанието й. ", категоричен е маестро Стефан Диомов. 

"Тя е незабравима, загубата е голяма. Още не мога да го повярвам. Тя прегръщаше света със своите песни. Пееше страхотно български народни песни. Тази година трябваше да участваме на "Бургас и морето". Надявам се нейния син Боби да наследи нейния път и да дойде на конкурса да пее вместо нея. Скоро смятам да кача на сцената и внучката на Ваня, надявам се да се справи толкова добре, колкото и нейната баба", заяви намеренията си Диомов. 

"Успокоявам се с мисълта, че Ваня отлетя, но песните остават. Каквото и да кажа, няма да мога да се върна към действителността. Преди седмица имахме концерт във Велико Търново и нищо не предвещаваше този край и че ще ни бъде последен. Българската музика загуби уникален глас, такива хора не се повтарят. Няма да се намери друг такъв глас", казва още той. 

Димов разказа и любопитна история отпреди години, когато Ваня излязла на концерт в София със счупен крак. През цялото време стояла права на едно място и никой от публиката не разбрал, че е претърпяла инцидент. Това говори какъв професионалист беше Ваня, а ние ще продължим да се наслаждаваме на нейните неостаряващи песни./show.blitz.bg

 

Коментирай

Villy

Villy 07.05.2021 14:45

ПОКЛОН,ВАНЯ! Загубата е голяма,обожавах твойте песни,страхотен глас!

Едни

Едни 07.05.2021 14:49

от последните истински! Сега повечето е боклучак!