logo

След ареста на Весо Брадата: Любовницата му Ивайла Бакалова пое бизнеса му

След ареста на Весо Брадата: Любовницата му Ивайла Бакалова пое бизнеса му

Ивайла Бакалова се покри от социалните мрежи и светския живот след ареста на любимия й Веселин Денков, известен с прякорите Весо Брадата и Весо Воденицата.

Бившата носителка на короната „Мис България“ не публикува и снимки в инстаграм и фейсбук. Единствено прави изключение за ресторантите на любовника си.

„Уикенд“ научи, че моделката на практика е поела ръководството на заведенията. Тя ходи всеки ден в кръчмата и лично надзирава бизнеса. Припомняме, че Весо Брадата беше задържан на 1 септември на ГКПП Калотина, прибирайки се от почивка във Франция и Италия. Заедно с него бе Ивайла Бакалова и дъщеря й Рая.Тези дни смуглата красавица наруши мълчанието си, като публикува клипче от един от ресторантите на любимия си. В краткото видео се вижда как сервитьорът носи храната на клиентите, а Бакалова върви по него и снима, разбира се, отбелязала е мястото, като се надява така да привлече клиенти. Според запознати, в момента Ивайла движи всички финансови дела на арестувания си любим.

Неговите ресторанти са едно от най-оборотните в столицата от години и контрола не бива да бъде изпускан.

Припомняме, че според разследващите Денков е сочен за тартор на лихварската банда на Ивайло Георгиев - Пифа от столичния квартал „Люлин", която от години тормози хората в района. Смята се, че Брадата дълго време е работел с пари на Васил Божков, като с тях отпускал заеми. Освен това Денков е подсъдим заедно с Иво Масларов заради изнудването на Станка Марангозова, която беше убита през октомври м.г. Масларов е обвинен като поръчител на покушението, но се издирва от Интерпол.Докато Весо Брадата лежи в ареста с неясна съдба, смуглата варненка чевръсто върти ресторантите му, които явно са в сигурни ръце, а през свободното си време Бакалова пътува из страната. Заради пандемията бившата Мис България се принуди да замени луксозните си околосветски пътувания със забележителности в България. Ако до вчера хубавицата превъзнасяше Дубай и живееше там, сега споделя емоции от родината. „Един приказно красив ден от есента... Топлина и спокойствие - това усетих тук. Магията на природата... Съвършенство, хармония и единство“, пише Ивайла за едно от най-старите ни светилище – Бегликташ край Приморско.  Брюнетката призна, че мястото се е превърнало в новата й любов. Красавицата е решила да отмори през уикенда на светилището и призна, че е получила душевно умиротворение./show.blitz.bg

 

Коментирай

някой

някой 21.11.2020 13:47

Получила е клиторен екстаз ! Аман от стари ...

Кое й е

Кое й е 21.11.2020 14:25

Красивото,На тая стара чанта?Анан от стари к..и

1234

1234 21.11.2020 15:38

Кой каза, че Бакалова е красавица?????

Гугълка

Гугълка 21.11.2020 16:52

Кога тази е била красавица? НИКОГА!! Аз съм волна пеперуда и лети от богат на богат.

Курти

Курти 21.11.2020 22:50

Боклук та дрънка...тоя който е избрал за някаква мис тая циганка е бил кьорав...да окьоровее наистина

Страшна к. учка

Страшна к. учка 22.11.2020 10:45

е тази чернилка - обиграна, алчна и развратна до мозъка на костите си. Много от по-младите й "посестрими" има какво да научат от нея... Не пишете за това грозно и аморално НИЩО, моля ви, драги журналисти! На нормален човек започва да му се повръща,като я гледа и чете за мръсотиите й.

Алла

Алла 23.11.2020 0:49

Това плашило няма нищо общо с красотата, виж за хитрост може да печели награди

Дани

Дани 23.11.2020 1:02

Доста е грозничка, хората като слушат коментари колко била красива се чудятда вярват ли на очите си или да не вярват. Нооо то си е очевадно. Поне някакво излъчване да имаше, а то само наглост и алчност.