Сашо Кадиев: Куркински ми е първият, много го обичам! СНИМКА

Сашо Кадиев: Куркински ми е първият, много го обичам! СНИМКА

Александър Кадиев избухна в емоции за рождения ден на Мариус Куркински, който празнува 51. Тв водещият благодари на големия театрал за всичко, което е направил за него и сподели, че много го обича. 

"Мариус Куркински е моя първи учител по актьорлък. Преди повече от 15 години, той ме въведе в идеята за това да бъдеш актьор, да станеш актьор, да разбереш би ли могъл да се превърнеш в актьор", пише синчето на Катето Евро. 

Ново 20: Таня първа сложила рога на Сашо Кадиев СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev) on

Обрат! Сашо Кадиев заряза и любовницата, поиска прошка от... СНИМКА

"Още тогава ми показваше как през въображението и сърцето, човек е способен да създава и споделя светове. С другите. За другите. На сцената. Колко е важно един актьор да дава всичко от себе си, без да чака нещо в замяна. Защото ТЕАТЪРЪТ Е ЛЮБОВ! Защото, когато обичаш, даваш", споделя още той. 

И допълва: "През годините работихме много и страстно. Направихме някои великолепни представления, вълнуващи нас и публиката. "Великолепният рогоносец", "Балкански синдром", "Суматоха", "Лодка в гората", "Укротяване на опърничавата". Липсват ми тези времена. Тези срещи. Мариус ме учеше да бъда смел, да бъда точен, да бъда загрижен на сцената и в живота. Като истински учител ме водеше през нашият занаят с увереност, опит и любов. Дължа много на него! Почитам го и го уважавам! И най-вече го обичам! Изключителен човек е този Мариус! Благодаря ти за всичко, учителю! Надявам се, да не съм те разочаровал...много. Оставаш Еверест в нашето дело"./show.blitz.bg

Коментирай

Мария Петрова

Мария Петрова 16.10.2020 11:40

Честит Рожден Ден на Мариус! Той е явление! Имала съм удоволствието да го гледам в театъра в Сливен.Появата му на сцената е една магия!Той наистина е недостижим връх! Да е жив и здрав!Много,много ни е нужен в тези бездуховни времена!

Стоян Илиев

Стоян Илиев 16.10.2020 11:49

Той може и да му е бил първия и в друго нещо!!!-:)

Alex

Alex 16.10.2020 12:38

Ма тоя за актьор ли се мисли?!

Фани

Фани 16.10.2020 21:26

Велик актьор! Много е мъдър!

Мич

Мич 17.10.2020 0:49

За Мариус знам че е гей, за Сашо Кадиев само подозирах.Но щом се харесват да се вземат.

архангел

архангел 17.10.2020 16:30

долен леф п-е-д-а-л

еех,момци

еех,момци 31.10.2020 17:14

Гола вода сте!Грам човечност не е останала във вас!

Един

Един 23.04.2021 6:42

Кадиев май не е взел под внимание това, което го е учил Куркински, останал си е лигльо и половина!