Рускиня е новата "Lady Universe", индийка и македонка й подгласят СНИМКИ

Рускиня е новата "Lady Universe", индийка и македонка й подгласят СНИМКИ

Рускинята Юлия Павликова се окичи с титлата "Lady Universe", на световния конкурс, който се проведе у нас в четвъртък вечер. Блондинката пребори конкуренцията от 21 момичета от цял свят, които бяха дошли, за да представят страните си.

Юлия е дългодишен модел и според запознати в момента дори има школа, в която обучава модели на всякаква възраст. Първа подгласничка на "Lady Universe" стана индийката Упасана Санкуар , а след нея се нареди представителката на Мекедония Фросина Блажеска.

Трета подграсничка е представителката на Татарстан Айгул Зарипова, а четвърта сенегалката Ами Гуеие. "Много трудно се организира световен конкурс, но съм щастлива, че за четвърта поредна година конкурсът е факт. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и честито на победителките" заяви собственичката на конкурса Цвети Разложка, която блестеше в рокля на Христо Чучев.


Водеща на събитието бе Елизабет Метоева, която бе поверила стайлинга си в ръцете на Стоян Радичев. Със специални награди си тръгнаха:
The best national costume- Корея
Lady photogenic- Италия
Lady Perfect body - Сенегал
Lady Frendship- Унгария
Lady Best Catwalk- Беларус

Сред журито бяха спонсори, партньори и кастинг директори. Специално за доброто настроение на всички с песен поздравиха присъстващите родната певица Цвети Радойчева и гръцката звезда Йоргос Ясемис.Сред публиката пък се откроиха Стефан Илчев и Лия./show.blitz.bg


 

Коментирай