Румънеца и Енчев разкриха причината за скандала и раздялата им, както и шокираща тайна за Лили Иванова

Румънеца и Енчев разкриха причината за скандала и раздялата им, както и шокираща тайна за Лили Иванова

Румънеца и Енчев най-накрая се събраха, след като в продължение на 5 години не си говореха. Най-накрая решиха да си простят и да станат отново приятели.

За първи път решиха да признаят истинската причина за тяхното скарване, както и ще съдят ли Фики и оркестъра за плагиатстване. А пред Мон дьо Енчев се разплака и разказа за смъртта на баща си. 

Енчев се определя като усмихнат човек, позитивен, обичащ живота. "Бях част от група "Амнистия" пред дуета си с Румънеца, по-стар рапър съм от него. Никога не сме си гледали интервю. В дълги периоди от кариерата ни не си давахме реална сметка какво ни се случва. Имаше моменти, в които можехме да имаме всичко, но нищо не поискахме. В света, в който живеем, трябва да даваме газ докрай. Научихме се на всичко по трудния начин. Важното е да бъдеш, не да изглеждаш", казва той. И разкрива, че Лили Иванова е искала да направи песен с тях, но така и не се е получило. 

Румънеца от своя страна споделя, че животът му се е променил коренно и вече става между 7 и 7:30. "Все ни казваха, че имаме връзки и да ги използваме, познаваме всякакви хора, но никога не сме се възползвали. Ние сме първата хип-хоп група с бенд", уточнява той.

Причината за раздялата си преди пет години определят като "глупава", а Румънеца я сравнява със "съседска кражба на цветя от двора". "Не са били парите причината да се скараме, нито в музиката имаме проблеми. Не се сетих да поискам прошка, беше мега тъпо. Беше и много тежко. Истинските мъже плачат", категоричен е той. 

"Аз го блокирах и го махнах от страницата ни. 4 години не се обади да се извини, а аз бях сърдитият. Търсих повод да му се обадя. Един ден минах покрай румънското посолство и реших да спра да чакам знак от съдбата, звъннах му. Децата питаха за него, а той също вече имаше, аз не ги познавах. След разговора чувствах, че някой е вдигнал метална бариера и реката потече. Той беше най-близкият ми човек 20 години. Яд ме е, че прахосах 5 години от живота си лишавайки се от най-близкия си човек", откровен е Енчев.

"Пипни ме тук" -

И двамата не желаят да има съдебни дела за плагиатство, предпочитат да се разберат с хората, които са го извършили. "Никой не се обади да ни пита, нито да ни предложи нещо от спечеленото. Да си добър и глупав са две различни неща. Не сме вярвали, че ще направят песента ни кючек. Ако бяха дошли в началото да ни питат, вероятно щяхме да си стиснем ръцете, но тук има нулев респект", смята Енчев. 

Енчев губи баща си преди 40 дни. "Закарахме го в безпомощно състояние в болница, 20 минути никой не дойде да ни види. Беше две седмици в болница, получи инсулт. Молих се по кабинети някой да му обърне внимание. Отлагах с баща ми да излезем да говорим по мъжки, а това така и не се случи. Може би му дължа извинение за всички тъпотии в живота си. Обичам го много. Много често не казваме на хората, които обичаме, че ги обичаме, и го отлагаме. Все едно имаме цялото време на света, а сме за толкова малко тука, толкова е безсмислено да се караш и да се ядосваш. Според мен Господ не говори, той просто се усмихва", смята той. 

Румънеца сподели интересна случка, която му напомня на баща му. "Когато баща ми си отиде, се наложи да запоя нещо, хванах неговия поялник, беше ми показвал веднъж как се прави. Тогава се продаваха кученца, които лаят. Като малък ми държеше ръцете и ми показваше как се пои платка. Когато години по-късно се опитах, сякаш ми държеше ръцете", споделя той./show.blitz.bg

Коментирай

АЛИ

АЛИ 23.07.2023 13:53

Жоро,кога ще се издължиш на всички в Разград за наемите и стоката която получи,когато се вживяваще на бизнесмен.

Тия

Тия 23.07.2023 20:49

Кои са

Никога

Никога 23.07.2023 22:16

Али, дрогата не прощава..Във Вариетето на Албена не искат да ги виждат тия хубавци.