Пиянска история в самолет накара Глория Петкова да се изчерви от срам

Пиянска история в самолет накара Глория Петкова да се изчерви от срам

Моделът Глория Петкова разказа доста пикантна история от личния си живот, която ще остане завинаги в съзнанието й. Колкото интересна, тази история е и малко срамна, особено за млада майка, каквато е тя. 

Тя разказа за връзката си с по-възрастния от нея варненец Методи Велинов и за един пиянски рожден ден, на който й се наложило да управлява самолет с бутилка в ръка.

Скандал! Глория скочи срещу Андреа и заговори за спонсора й ВИДЕО

Глория и Методи в началото били просто приятели. Тя прескачала от връзка във връзка и не обръщала внимание на напористия господин, който още тогава й свалял звезди. В един момент останала без приятел и на един купон той за пореден път проявил своя свалячески подход, но този път съдбата му се усмихнала. А това, че са приятели от дълго време, всъщност спомогнало за щастливата им връзка след това. 

"Най-хубавата изненада в живота ми беше на рождения ми ден преди 2-3 години, когато съпругът ми ме събуди с бутилка  много скъп алкохол. После ме качи в колата и отидохме на летище, където се качихме на малък самолет. Пилотът ми даде на мен да управлявам самолета и всичко това докато пия.  И точно над Седемте рилски езера - в едната ръка държа бутилката, а с другата управлявам самолета. Не знам как оцеляхме. Бог ни е пазил! След това отидохме в хотел с уникална тераса с много красива гледка. Цялата стая беше в рози и ме посрещна под музиката на Шопен, който обожавам. Очакваше ни огромна маса с гурмета и по някое време падна на колене и ми предложи брак. Такова нещо никой не е правил за мен", разказа Глория и накара много жени да й завиждат, а други да съскат, че се е продала за пари./show.blitz.bg

Коментирай

ръчко

ръчко 16.12.2020 10:15

ех и на нея са й свършили кинтите и е видяла че ще удари джакпота с този господин и си е рекла "Бингооооо, It's a JACPOT"

Китаристът

Китаристът 16.12.2020 12:01

Някаква варненска брантия, грозотия, набарала дрът варненски пергиш паралия. И леле каква олелия... Щяла да се филмира и катастрофира... Нямаше да е загуба никаква.... Дори не бих си ударил за нея, една бърза чекия.

Венко Клеса

Венко Клеса 31.05.2021 20:49

Абсолютна куротресина бездарна,ама може вероятно да прави уникално дълбоко гърло/ Талант си е това