logo

Певицата Дения Пенчева започна да гледа на карти таро! Направи предсказание за България...

Певицата Дения Пенчева започна да гледа на карти таро! Направи предсказание за България...

Красивата и талантлива фолклорна изпълнителка Дения Пенчева, която е известна както като посланик на народната музика сред младите хора, така и като дизайнер на дрехи, обувки и аксесоари, прибави още едно умение към дългия си списък – да гледа на карти таро.

Както всичко, с което се е захванала през годините, и тук тя подхожда не само на любителско ниво, а съвсем професионално. Записала се е на курс и вече притежава сертификат за първо ниво таро мастер, както и енергийни златни карти.

Хората, на които е гледала, сред които са и няколко нейни колежки, казват, че много познава. Пред телевизионен екип, който гостува през уикенда в дома й, Дения направи предсказание на България за 2021 г. За страната ни тя изтегли картата „Висш жрец“. Това е картата на мъдростта и на духовните водачи, което означава, че за българите 2021 г. ще бъде свързана с анализи, с равносметки и с обръщане към духовното, към висшите добродетели. Прогнозата на Дения е, че ще се появят лидери, които ще променят хода на събитията.

Дения Пенчева посвещава песен на баба си ВИДЕО

Освен с надежда за бъдещето, певицата зарадва почитателите си за празниците и с нов фолклорен микс от две песни – „Пиленце пее“, който от днес е в нейния You Tube канал.

Дения Пенчева: Има колежки, които не ме поздравяват

Клипът към него е режисиран и продуциран от самата Дения Пенчева. Тя завърши като трето висше образование продуцентство в Софийския университет и основа своя музикална компания – D MUSIC.

Снимките са се състояли в края на лятото с участието на много дечица, но заради създалата се ситуация около артистите покрай Covid-19, Дения отлага няколко пъти пускането на микса и видеото.

„Говори се за трета вълна, не съм оптимист, че скоро ще се поднови нашата концертна дейност, а Коледните празници са това време от годината, в което се обръщаме към корените и традициите ни, събираме се със семействата ни. Реших, че е подходящо точно сега да предложа позитивно настроение и хубава българска музика в модерен прочит“, споделя Дения./show.blitz.bg

 

Коментирай

кофти

кофти 15.12.2020 11:53

ВЕЧЕ КАТО ЧУЕШ ФОЛКЛОРНА ПЕВИЦА И ГО СВЪРЗВАШ С ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ. ЖАЛКА РАБОТА.