Няма да повярвате къде е и какво ще направи Луиза Григорова броени дни преди да роди СНИМКИ

Няма да повярвате къде е и какво ще направи Луиза Григорова броени дни преди да роди СНИМКИ

Луиза Григорова определено ще запомни бременността си като един от най-вълнуващите периоди в живота си. Не само, защото носи първата си рожба, но и защото никак не скучае през цялото време.

Въпреки че вече е доста бременна, актрисата реши да поддържа добър тонус със сериозен преход от Княжево до Златните мостове с продължителност от цели 18 километра.

Бременната Луиза Григорова не спира да плаче, защото... СНИМКА

Звездата от "Диви и щастливи" и "Откраднат живот" е бременна с първото си дете, но откакто е разбрала, че ще става майка, не е спирала да се движи и да води по-здравословен начин на живот.

Бременната Луиза Григорова се поддаде на емоциите и си призна, че... СНИМКИ 18+

"Ходенето повдига духа и настроението, поддържа формата и помага за по-бистър ум. Винаги, когато имам много работа и усещам, че зациклям, се разхождам на свеж въздух и се връщам пълна с енергия и идеи", категорична е съпругата на режисьора Мартин Макариев.

Шаш! Вижте какво направи бременната Луиза Григорова на плажа СНИМКА 18+

Тази седмица – броени дни преди да роди, Григорова отново ще обуе маратонките за преход. Този път той ще е в градска среда и ще е част от кампанията "Живей активно". Това ще се случи на 22 септември, а разходката ще бъде разделена на четири маршрута според предпочитанията и удобството на присъстващите любители на пешеходното придвижване в София.

Междувременно екранната Мила от "Диви и щастливи" вече е готова и с детската стая за първородния си син, която е изцяло решена в синьо. "Много се чудех дали искам сгъваема кошарка или легло, но някак легълцето ми се стори по-уютният вариант - не е нещо преходно като на къмпинг", обяснява звездата, която признава още, че през последните седмици от бременността си усеща рязка смяна в настроенията, пише "Монитор".

Шаш! Майката на бременната Луиза Григорова ходи на ин витро СНИМКИ

"Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и много усмивки. Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и да ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото те са тук до мен и ме карат да забравям бързо", призна още актрисата./show.blitz.bg

Коментирай

Япония

Япония 21.09.2020 11:07

Ще си простудиш бебето с тоя гол корем. И легълцето му - до прозореца, божеее. Някои не бива да стават майки.

Ще повърна вече!

Ще повърна вече! 21.09.2020 14:17

И ние ще ЗАПОМНИМ бременността ѝ. На ден по 86 пъти ни го припомняте.

Хари

Хари 30.09.2020 17:58

За Луиза вярваме, че е избрала такова име за детето си. За някоя сериозна жена няма да повярваме!