Шаш! Майката на бременната Луиза Григорова ходи на ин витро СНИМКИ

Шаш! Майката на бременната Луиза Григорова ходи на ин витро СНИМКИ

Майката на актрисата Луиза Григорова, която в момента е в трепетно очакване на първата си рожба, явно се е "заразила" с хубавата емоция на дъщеря си и прави всичко възможно да я последва в това.

Ивет Григорова, която вече гони 50-те, посещава елитна клиника в Пловдив, където й правят ин витро процедури, защото много иска да роди дете на младото си гадже Атанас Минев, който е една от надеждите в софийската организация на БСП.

Луиза Григорова се пусна гола и бременна... СНИМКА 18+

"Двамата са твърдо решени да си родят бебе. Затова и Ивет редовно посещава пловдивската клиника, откъдето я обнадеждили, че работата ще стане", споделя дама от обкръжението на Ивет Григорова. Куриозното в случая е, че дъщерята на Ивет - Луиза Григорова-Маракариев, ще я направи баба през септември. И така излиза, че детето на дизайнерката ще е по-малко от първото й внуче, пише "Уикенд".

Луиза Григорова се съблече по бански и показа бременното си коремче СНИМКА

Припомняме, че преди повече от две години модната диктаторка се раздели с втория си съпруг – интериорният дизайнер Евгени, но не си губи дълго времето и веднага след развода се показа с нов мъж - бизнесменът Атанас Минев. Връзката им започнала още по време на брака й и преминала през много трудности, но дългокраката блондинка не съжалява за избора си.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия си партньор Евгени, от когото има 14-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова даже на снимка и общувал с нея насила само заради детето. Той подозирал, че блондинката му е кръшкала с Атанас Минев още преди окончателната им раздяла и това го побърквало. Щерката на модната шефка пък била доста смутена от изцепките на майка си и не приемала връзката й./show.blitz.bg

Коментирай

Кара Ибрахим ага гьотчията

Кара Ибрахим ага гьотчията 20.07.2020 13:40

ТАНАС ИМ ПРАВИ СИКИДЖАС,АМА В ГЬОТЛАРАС! И ЗАТУЙ ХИКИМИНА ИМ ГО ЗАФЪРГА В СМРАДЛИВАТА ОЖМУЛЕНА СЛИВА

Естет

Естет 20.07.2020 13:48

Страхотна двойка! Всяка дама над 40 трябва да има много по-младо гадже... Има баланс в такива връзки.

Шльоко

Шльоко 20.07.2020 14:29

От БСП хептен са се объркали, вече! Да не сме Франция, та и тук герантофилията да е на мода!

аол иол

аол иол 21.07.2020 11:48

милфката яко ще опъва червения смарангясъл суджук опъвай я Танасе дорде има кинти и дорде ти купи поне един Партамент

А Курнелия кой ще опъне

А Курнелия кой ще опъне 22.07.2020 1:57

Дърта курва и педераст-комсомолец. БГ идилия.