Няма да повярвате какво направи Галя от "Сатен" във въздуха СНИМКИ

Няма да повярвате какво направи Галя от "Сатен" във въздуха СНИМКИ

Помните Галя от "Сатен", която  в началото на века танцуваше в балета на шоуто на Слави Трифонов. След този етап от кариерата си обаче, атрактивната брюнетка направи не един, а няколко остри завоя - и в професионален, и в личен план. И днес няма да я познаете!

Наскоро в социалните мрежи брюнетката сподели доста любопитни кадри, които накараха последователите й да онемеят. На тях тя е във... въздуха, а това, което прави, трябва да се види.

Галя от "Сатен" разказа за ужаса в Тайланд, който е преживяла заради коронавируса

Бившата балерина на Слави обяви, че може да лети. А в същото време и да разтовари духовно. "Практикувам въздушна медитация", пише Галя, която прикачи снимка за доказателство, че е на метри от земята. Кадрите са повече от убедителни, както и перфектната форма, в която се намира тя./show.blitz.bg

Коментирай

Галина Бланка

Галина Бланка 12.06.2021 10:26

Галина от Силистра едно време и викаха Галя Свирката, защото такива свирки въртеше че един се утрепа с колата, докато Галя му опъваше бабалюгата в движение.

Аз Варна

Аз Варна 12.06.2021 12:26

Странно,метлата не се вижда в полета.

Ххх

Ххх 13.06.2021 22:02

Много злоба. Като видят хубава жена значи е пропаднала.

ЕГАТИ

ЕГАТИ 14.06.2021 8:30

викаха и галя цицата на бала си се чекна гола на масата...мята цици като мекици имаше и спонсор един син на мутра висок 1,35 страшно ревнив и яко я биеше.