Натали Трифонова с ултиматум към приятеля си

Натали Трифонова с ултиматум към приятеля си

Атрактивната синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова и приятелят й от турски произход Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавицата е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Синеоката блондинка дори сподели в интервю за  списание „Diva”, че е готова да стане майка. 

С приятеля й били заедно от 10-годишни. Учели в един и същи клас в кварталното училище. Той бил от Силистра, тя – от Велико Търново, но и двамата учели в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било насочено към него. Натали обаче не се правела на незаинтересувана. Едва години по-късно Доан й признал, че за него било любов от пръв поглед. След седми клас Натали се преместила да учи в руското училище, а той продължил в строителния техникум. Въпреки това й бил кавалер на бала. След това се разделили, пише "Уикенд".  Доан движел семейния строителен бизнес. Двамата редували периоди на събирания и раздели. „Или не си говорим и сме смъртно скарани, или много се обичаме и сме заедно. Никога не сме били просто приятели. И двамата сме големи инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е труден”, откровена е синоптичката.  С Доан имали много общи приятели, затова сдобряването им ставало лесно. От година и половина отново живеели под един покрив. Натали и Доан обаче били като куче и котка. Освен това и двамата били много ревниви още от деца. Въпреки честите им разправии, тя смятала, че любовта им е съдбовна. Синоптичката имала голямо кафяво родилно петно на ръката. Същият белег имал и Доан, но на гърдите. Според хубавицата, това било още едно доказателство, че са създадени един за друг. 

За изненада на мнозина, красивата блондинка никога не е получавала предложение за брак. „Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предпреме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, но не знам дали съм готова”, откровена е синоптичката. Натали била от лекарско семейство и първоначално мислела да тръгне по техния път. Тя прекарвала голяма част от детските си години в болницата, в която работела баба й –  д-р Маргарита Ковачева. Когато решила да кандидатства медицина, Натали разбрала какъв е изпитът по анатомия и се ужасила. „Знаех, че няма да издържа. Трябва да си железен, за да го изтърпиш”, признава синоптичката. 


Тя била първи курс студентка по бизнес информатика, но си търсела работа. Случайно видяла обява, че се търси водеща за прогнозата на времето. Блондинката се явила и я взели. Тъй като нямала никакъв опит пред камера, ветеранът в метеорологията Минчо Празников бил натоварен със задачата да я обучи.  Синоптичката имала два критични момента в живота си. Първият бил преди 3-4 години, когато с майка й Ванина претърпели тежка катастрофа с мотор в Гърция. На остров Миконос нямало болница, а само здравен център. Медиците настоявали да транспортират майка й с ферибот до Атина. От притеснение Натали спряла да се храни. За щастие всичко приключило с хепиенд. Вторият критичен момент в живота й се случил през юни миналата година. Наложило се приятелят й Доан да спаси баща си като му станал донор на черен дроб. . 

„Двамата претърпяха много тежка операция, която продължи близо 14 часа, от сутринта до вечерта. Тогава отново много се страхувах. Сега вече всичко е наред. След такива моменти осъзнаваш за колко незначителни неща се ядосваме в ежедневието си. Такива изпитания идват, за да ни разтърсят и да ни отворят очите. Да ни кажат спри се, виж кое е важното, събери се и не се разпилявай за дреболии. Тогава разбрах, че съм късметлийка. Господ пази мен и хората, които обичам. И тези две чудеса са доказателство за това. Често благодаря на Бог, дори в моменти, в които не ми се е случило кой знае какво”, споделя синоптичката./show.blitz.bg

Коментирай