Мъжът на Петя Дикова се намърда на директорски пост! Ето къде

Мъжът на Петя Дикова се намърда на директорски пост! Ето къде

Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете й деца мизерстват с едно майчинство и помощите за безработни, които взима бащата в семейството – Илиян Любомиров, време е да се успокои.

Бившият панелист на Гала е започнал добре платена работа като директор в една от най-успешните рекламни агенции в България.

Илиян Любомиров, който доскоро се представяше като поет, е заменил стихоплетството с работа за големи корпоративни клиенти. Това е станало още докато е работел в шоуто „На кафе” на Нова телевизия, от което го уволниха преди близо година. Или поне така е отбелязано в кратката му визитка, поместена на сайта на агенцията.

Петя Дикова показа ретро СНИМКИ и разплака баща си с тези думи

В нея е написано, че „сега Илиян е ко-водещ в едно от най-известните български сутрешни тв предавания”. Информацията очевидно не е актуална, тъй като Любомиров не работи във въпросното шоу от юни 2020-а. По някаква причина той не е поправил визитката си в съответствие със съществуващата към момента ситуация. Това обаче едва ли има кой знае какво значение за неговите клиенти, сред които могат да се видят имена на солидни световни компании и организации, включително УНИЦЕФ. Важното в случая е, че младият поет е намерил добра работа, с която да издържа жена си и двете си деца. Той е творчески директор на агенцията, пише "Уикенд". 

Илиян втрещи мрежата с обяснението си в любов към Петя Дикова

В същата фирма работи и бившата журналистка от Би Ти Ви Боряна Гидикова, която преди години водеше обедните новини на телевизията, а после е работила във формати като „Биг Брадър”, „Къртицата”, „Хелс Китчън”, „Кошмари в кухнята” и „Часът на мама”. Тя е директор продажби в агенцията. Партньор в нея пък е режисьорът Кирил Киров, който е свързан с програмите на Маги Халваджиян „Х Фактор”, „Като две капки вода” и др. Нищо чудно самият продуцент от арменски произход да е ударил едно рамо на младия татко Илиян, за да започне новата си работи извън телевизията.


Любомиров имаше доста фенки като поет, който открито признаваше своята слабост към пищните женски деколтета. Тогава той се представяше с псевдонима Августин Господинов. Почитателките обаче рязко започнаха да се оттеглят от него, когато стана ясно, че плейбоят е станал официално гадже на Петя Дикова. Още по-слаб стана интересът към Любомиров, когато се разчу, че дъщерята на Аня Пенчева ще го прави баща. За щастие, тогава той вече работеше при Гала в „На кафе”. Според слуховете, заплатата му е била 3500 лева на месец – сума, напълно достатъчна за младото семейство, особено когато към нея се добавят и парите, които печелеше бъдещата по онова време майка.

В началото на миналото лято обаче стана ясно, че поетът вече няма да се появява по телевизията. Въпреки това половинката му не се притесни да роди и второ дете от него, а много хора се чудеха как се издържа младото семейство. Говореше се, че пари на младите давал бащата на булката Сашо Диков. Но ето, че месеци по-късно истината става ясна – от поет Любомиров е станал практик и е сменил римите с бизнес./show.blitz.bg

Коментирай

MADIMITROVA

MADIMITROVA 06.06.2021 18:15

Браво! Нека всички да сме като тях!

Byxaaaaa

Byxaaaaa 06.06.2021 18:38

Ds laina vechno si mechtaqt no idva momenta v koito onq gore kazva tova ili onova.

Абе

Абе 06.06.2021 18:57

Дейба и боклуците дейба скапани, и тая и мъжът й и олигуфрена дето й е баща.

атanas malinov

атanas malinov 06.06.2021 20:32

КАКВО И ДА СЕ ПРАВИ ВЕЧЕ Е СБРАЧОСАНА ,ДЪРТА Е !!!

Поетична Приказка

Поетична Приказка 07.06.2021 0:16

Срещнали се два бодура....

Биби

Биби 07.06.2021 1:16

Нямам думи! Хората живеят с по 600лв.,а има пенсионери с 180-250лв. А те си се вреждат на позиции за по 3-4хил.

Кпсс

Кпсс 07.06.2021 1:56

Е.ахти тва панелист да не е м.жко к.рве.питам само хахахаха....

Индиана Викенди

Индиана Викенди 07.06.2021 4:57

Три хиляди трябва да бъде минималната заплата в България. Защото трябва депутатите да получават минимална заплата. Те нищо не правят дори пречат на държавата. Затова трябва да видят с какви пари преживяват хората. Нека Петя и мъжът и да си отглеждат щастливи децата и да правят още.

Вова

Вова 07.06.2021 10:13

Лошо няма!!

Хубаво

Хубаво 07.06.2021 11:49

За Илианчо. Кога ще изгонят оня набедения оперен певец където може да играе само подвижен храст.

fotini24

fotini24 07.06.2021 11:52

Ама как няма да се уреди ?Сашо Диков плюе наред,но се движи сред милионери и си оправя домочадията .Аня -същата

Клеопатра

Клеопатра 08.06.2021 11:47

Не е добре да се завижда! Дай Боже всекиму!