Петя Дикова показа ретро СНИМКИ и разплака баща си с тези думи

Петя Дикова показа ретро СНИМКИ и разплака баща си с тези думи

Напоследък Петя Дикова е станала много активна в социалните мрежи. Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева споделя доста интересни снимки и истории, с които прави последователите си съпричастни с нейния пъстър живот. 

Тези дни Дикова реши да зарадва приятелите си с ретро снимки, които до този момент не е показвала публично. Освен това разкри неподозирана история за нейния дядо, а след това и случка с баща й Сашо Диков. 

Петя Дикова втрещи всички с тези думи за майка си Аня Пенчева СНИМКИ

"Това съм аз на 3. А това е моят дядо Ангел. Беше висок 2 метра и беше военен, геодезист. Можеше да стреля, да язди, да разсмива и да подарява детство. Той е правил топографските карти на България, по които още учат в училище. На днешния ден винаги слагаше униформа, а баба Славка ходеше горда. Като гледаха парада, той си спомняше за величието на армията, а тя, макар и за няколко часа, побеждаваше остеопорозата. Липсват ми. А аз си пожелавам да отгледам достойни мъже Честит ден на храбростта и празник на Българската армия", пише Петя по повод празника на 6-ти май. 

Илиян втрещи мрежата с обяснението си в любов към Петя Дикова

 

По случай празника на радиото и телевизията Петя също се похвали, че от много малка се е сблъскала с тази магия, която по-късно се превръща в нейна професия.  "Първият път, когато тати ме е завел в БНТ, съм била на 4 (според мама), според него - по-голяма. Според мен цялата спортна редакция се грижеше отлично за любопитното дете с опашките. Започнах работа в телевизията, когато бях на 15. Но днес, в деня на радиото и телевизията, честитя празника на моя идол - баща ми - за белите коси, посребрели от уволнения, битки и принципи", разчувства родителя си Дикова./show.blitz.bg

 

Коментирай

уйа

уйа 08.05.2021 9:31

тая е в телевозията по-наследство

ДОН

ДОН 08.05.2021 18:49

Ще повърна от захароза.

М. Янкова

М. Янкова 09.05.2021 0:05

Достойно дете

Митко

Митко 09.05.2021 6:48

Добре, че има кой да те на бута в телевизията..... Не се прави на много даровита, не си!

мама

мама 09.05.2021 9:36

най-досадното семейство - те са навсякъде, където има камери; малко ги разстрои малък Тошко във Вип Брадър, ама то се забравя

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 09.05.2021 14:57

ТАКА Е! ОТКАКТО ГО НЯМА ДЯДО АНГЕЛ ВЕЧЕ НЯМА НИТО ГЕОДЕЗИСТИ, НИТО ОФИЦЕРИ. ОСТАНАЛ Е САМО ЕДИН ИЗКУКУРИГАЛ "СТАЖАНТ". СТЖАНТ, СТАЖАНТ, НО НА 80 ГОДИНИ И НИКОЙ НЕЗНАЕ КОГА ЩЕ СТАНЕ ЖУРНАЛИСТ.

Нина

Нина 09.05.2021 19:05

Много сте злобни и прости!!!Момичето е почело покойните си баба и дядо!Това лошо ли е?Молете се някой ден и Вас да има кой да ви почете?

Дааа

Дааа 09.05.2021 22:50

ПРОСТО ДИКОВА. ИЛИ НА МАЙКА СИ ПЕНЧЕВА! ИНАЧЕ..... НИЩО! КОЙ БИ КАЗАЛ НЕЩИЧКО ЗА НЕЯ, АКО НЕ БЕЩЕ ДИКОВА? ЗАЩО СИ ПРОБУТВАТЕ ДЕЦАТА, З Е Т Ь О В Е Т Е, БРЕЙ?!! СМЕШНИ СТЕ!

НАИВЕН

НАИВЕН 10.05.2021 7:57

ДЕБЕЛА ПРОСТА НАХАЛНА НЕКАДЪРНА С ГРОЗНО ШИРОКО ЛИЦЕ КАТО ПИТА,КОПИЕ НА ДИКОФФ И ДЪРТАТАТА АНЯ ,ПЕТЯ ПРИЛИЧА НА БИЧЕ

Пипи

Пипи 10.05.2021 12:48

Това "семейство" отдавна досажда на всички! И тримата заедно и поотделно!