Младок отмъкна хубавата Александра от Ненчо Илчев, той не е на себе си

Младок отмъкна хубавата Александра от Ненчо Илчев, той не е на себе си

Илюзионистът Йордан Белев, който стана популярен покрай участието си в риалити формата "Фермата", намери голямата любов в лицето на красавицата Александра, която впоследствие стана и негова асистентка, след като бившата му претърпя инцидент.

Историята им е достойна за филм, а в нея място намира и трети човек, който обаче, в случая, остава с пръст в уста заради неочаквания развой на събитията.

Звездата на "Комиците" Ненчо Илчев издаде голяма тайна

Йордан и Алекс се запознали благодарение на друг участник от "Фермата" - Гуспата, на чиито силови игри, които той редовно организира за любители, двамата се виждат и заговарят. Именно тогава става ясно, че Александра е асистентка на Ненчо Илчев и всъщност вече е добре запозната със света на магията. Магията е неизменна част и от живота на Данчо.

"Когато прекараш по 12 часа в репетиционната зала и си по цял ден с един човек, и делите работните пътешествия, работната атмосфера, работната зала, така", сподели Йордан в "Преди обед". Оказа се, че на Данчо му е била нужна не само магия, за да спечели сърцето на новата си любима.

"Трудно беше омагьосването, защото приятелството беше на първи план и работната среда", разказа Александра. И добави, че и до днес все още има прегради, които Данчо събаря, за да спечели напълно доверието и сърцето ѝ.

"Доста години бях сама преди това и човек свиква и се адаптира да прави всичко сам. След което е много трудно да допуснеш някой до себе си, дори за елементарна помощ. Доверие, подкрепа, уважение и адски много любов, въпреки всички стени", добавя още брюнетката./show.blitz.bg

Коментирай

Мими

Мими 15.11.2023 16:23

Ох каква драма....а е нужно само едното е...е и всичко би било наред!

Капитана

Капитана 15.11.2023 23:41

Този Данчо е един шмекер и лицемер, ще страда много девойката с този шушумига!

Вуна

Вуна 15.11.2023 23:46

Е къде е младокът?!Божкеее!

Запознат

Запознат 16.11.2023 0:42

Пумияр боклук, заряза жена си и болното си дете да ходи да търси фусти, нищо не става от този калтак, срам и позор!

ДО МИМИ

ДО МИМИ 16.11.2023 21:34

Имаш предвид един голям ч..н/к.р/или нещо друху.някоя яка пачка

Клю

Клю 18.11.2023 4:52

Клюки...