Михаела Филева проговори за Стефан, оказа се, че двамата са се... СНИМКИ

Михаела Филева проговори за Стефан, оказа се, че двамата са се... СНИМКИ

Михаела Филева не е от популярните ни личности, които с охота разкриват подробности за личния си живот. Дори, ако трябва да бъдем честни, прави го твърде рядко. И все пак, наскоро направи изключение, а център в него е нейният приятел Стефан.

В скорошно интервю за предаването "Мармалад" изпълнителката проговори открито за човека, който е успял да спечели сърцето й по непоколебим начин.

Михаела Филева се разплака и призна за смъртта на единствения мъж в живота й, който... СНИМКА

"Със Стефан се познаваме отдавна, бяхме в една приятелска компания. Говорихме си близо половин година, преди да станем гаджета", разкри певицата. Младият мъж я впечатлил с търпението си и подкрепата, която ѝ оказва за всички нейни каузи.

Михаела Филева лъсна на ВИДЕО без грим

Песента "Опора" е посветена именно на Стефан, издава Михаела, като допълва, че ѝ е било много трудно да покаже нещо толкова лично пред всички. Двамата имат и атрактивно общо хоби - планинарството. Обожават да пътешестват./show.blitz.bg

Коментирай

Курвата Филева

Курвата Филева 17.03.2022 13:51

Да, тя рядко споделя интимни истории, само дето цяла България е спала с нея и всеки я знае именно с креватните й авантюри, а не като певица.

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 17.03.2022 14:04

Аз не съм я порил тая....а ми се иска!Ако някой и е ровил в пещерата да разкаже малко......,на какво мирише,влажна ли е...,а в дупето някой да е ръгал.....!