logo

„Мисис България“ Мариета Захариева: Красотата е даденост, но не е достатъчна за успеха

„Мисис България“ Мариета Захариева: Красотата е даденост, но не е достатъчна за успеха

 Безспорен фаворит в тазгодишното издание на конкурса „Мисис България“ стана бизнесдамата Мариета Захариева. Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна професионална кариера и няколко висши образования.

Красивата Мариета Захариева се окичи с титлата “Мисис България Европа 2020”. Когато ситуацията с пандемията от COVID-19 отшуми, Мариета Захариева ще ни представи на международния конкурс „Мисис Европа“ през 2021 година. „За мен красотата е само опаковката, която се вижда на пръв поглед.

Семейството ми ме възпита така, че за мен най-ценното да бъдат знанията ми. Неусетно натрупах четири дипломи със специалности “Финанси”, “Банков мениджънт”, “Маркетинг” и “Администрация”. Не закъсняха и плодовете от този мой труд. Заемах високи длъжности в държавната администрация, бях зам.-министър“, споделя Мариета. Красавицата е щастливо омъжена и има син на 16 години. Но понякога в живота на човек идват събития, които преобръщат плановете му.

Мариета Захариева е изправена пред огромно изпитание да се бори с автоимунно заболяване. За щастие красивата дама попада при подходящия лекар, който успява да я излекува с помощта на пробиотици. Това отваря нова страница в живота на Мариета, която от две години развива успешен бизнес с производството на пробиотици и хранителни добавки. „Мисис България“ е производител на пробиотиците и имуностимулатори, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото в някой от тях има и шоколад. „След всичко, което преживях реших, че трябва да помогна на хората да живеят по-добре, да бъдат здрави и изпълнени с енергия. Няма кътче по света, където съм била и хората да не са чували за вълшебствата на Lactobacillus Bulgaricus.

След толкова успехи в личния и професионални си живот реших да се изправя и пред предизвикателството „Мисис България“. Записах се в конкурса не толкова от суета. Не за това да се опиянявам от короната и блясъка на празника. Хареса ми идеята, че мога да представя себе си като личност, която може да бъде пример. Прегърнах предизвикателството, че в голямото семейство на конкурса ще бъда полезна. Харесват ми каузите зад които всяка година застават участничките. Гордея се с тази моя победа, както и с бизнеса си и съм сигурна, че има какво да дам на хората“, разказва чаровната Мариета./show.blitz.bg

Коментирай