logo

Марияна от All Inclusive шокира: Загубих баща си и дядо си в една година

Марияна от All Inclusive шокира: Загубих баща си и дядо си в една година

Актрисата Елена Атанасова влезе в ролята на Марияна в хитовия комедиен сериал All Inclusive по NOVA, но ако разгледате списъка с театрални постановки, в които е участвала, ще установите, че те са десетки. Същото важи и за кино и телевизионните роли. Но това не бива да е изненада...

Любовта към изкуството се заражда у Елена още в детските ѝ години. Баща ѝ работи в БНТ, а още като малка дебютира в българо-италианска продукция.

"Той ме е заразил с този бацил. Като много малка, на 12 години, се снимах в една българо-италианска продукция, нещо подобно на испанския сериал "Синьо лято". И така поех по този път. После дойде НАТфИЗ", обяснява избора си на професия екранната Марияна.

В интервю признава, че от родителите си наследява и любовта към езиците. Така например владее свободно френски и италиански.

"Майка ми е преподавател по френски, така че преминах през фазата дали не искам и аз да работя това. Но бързо премина, влечеше ме изкуството. И двамата бяха плътно зад мен, когато тръгвах по този път. Баща ми, преди да си отиде, успя да ме види в първи курс в академията. Видя, че това ще е пътят ми. Преди това съм играла и в негови музикални предавания", споделя тя. Всъщност именно кончината на баща ѝ е най-страшната ѝ загуба. Тогава тя е едва на 19 г., пише vbox7.com. 

"С майка ми трябваше да вземем "кормилото" в ръцете си и нямахме право да се предаваме. Това много определи пътя ни напред. Тази загуба не ме затвори, не ме направи мрачен и сърдит на живота човек, понеже баща ми беше изключително слънчев и светъл. Имах щастливо детство, гледана съм с любов", обяснява тя.

Когато баща й си отива, Елена изгражда много стабилна връзка с майка си и понастоящем са най-добри приятелки. "Тя е много земна и когато останахме сами, някак си пое управлението на кораба. Впоследствие заживяхме заедно и с баба, нейната майка - в една година починаха и татко, и дядо и ние, жените, много бързо трябваше да се ориентираме в онези времена, в които нямахме избор да не се справим", спомня си още тя. 

В личен план Елена е открила любовта и то скоро. "Мога само да кажа, че изживявам хубав период в личен план", споделя тя пред "Всичко за семейството"./show.blitz.bg

Коментирай