logo

Мария Бакалова се обясни в любов на Дерек Бласбърг СНИМКИ

Мария Бакалова се обясни в любов на Дерек Бласбърг СНИМКИ

Българският актьор и мениджър на Мария Бакалова - Юлиан Костов, доведе у нас звездата на „Дисни“ Софи Симнет.

Красавицата, изиграла тийнейджърка във филма „Списък на мама“, а по-късно участвала в „Насърчаване“ и „Откуп“, се разходи из столичната „Витоша“ под ръка с варненеца.

Междувременно пък бургазлийката, която не успя да спечели "Оскар" за поддържаща роля, скандализира мрежата. „Здравей, любов“, написа Мария към фото с известния моден журналист Дерек Бласбърг, пише "Телеграф". 

 

Софи Симнет и Юлиан Костов се разходиха из столичния бул. „Витоша“.

Очаквано публикацията породи куп въпросителни, като не малко почитатели на звездата от „Борат 2“ акцентираха на нова връзка. Гражданство Юлиан е успял да разходи Софи по любопитните софийски улици, общи фотоси на звездите се появиха от бул. „Витоша“, Народния театър „Иван Вазов“, Ларгото и храм-паметника „Свети Александър Невски“.

  

Актрисата останала впечатлена от София.

Снимките, запечатали престоя на Симнет в София, развълнуваха приятелите на изкуството. Интересна подробност е, че двамата не са използвали автомобил за еднодневната си екскурзия, а столичното метро. „На Софи толкова й хареса тук, че ще кандидатства за българско гражданство“, пошегува се Костов в Инстаграм. Сърце Дерек Бласбърг, който неведнъж е споделял ласкави коментари за различни български визии, очевидно е бил привлечен от родната звезда Мария Бакалова. Поне това подсказва фотото, което самата актриса качи в официалния си профил.

 

„Здравей, любов“ написа Бакалова под общия й кадър с Дерек Бласбърг

Към посланието тя е добавила емотикон сърце - същото обаче бе направила преди години под фото с Костов. След като ги набедиха за гаджета, те разкриха, че работят съвместно./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 13.05.2021 21:18

Бе,това моме наистина се взе за нещо голямо!Ах,колко съм захласнат,каква красавица,колко съм развълнуван от дъното на бездънните си гащи!