logo

Любов вади Кристиан Костов от депресията

Любов вади Кристиан Костов от депресията

Гореща любов извади Кристиан Костов от депресията, в която бе изпаднал през последните няколко месеца, научи репортер на „ШОУ”. Изпълнителят, който през 2017-та направи фурор на песенния конкурс „Евровизия”, още тогава сподели, че е с по-чувствителна натура и цялата мощна динамика, която се случва в живота му, на моменти му се отразява много негативно.

Миналата година Кристиан Костов сподели, че страда от тежки психологически проблеми. Той дори написа песен, в която говори основно за отчуждението между хората. Подтикнало го чувството за самота.

„Самият ми живот може би и лекото чувство на самота. Съдейки по социалните мрежи и активностите ми там, феновете ми може би си мислят, че съм типичния тийнейджър, който се забавлява всеки ден. Това обаче не е точно така и съм сигурен, че има много хора като мен, които могат да открият себе си в текста на парчето”, признава талантът.

Досущ като по филмите обаче, в навечерието на Нова година в живота на музикалният талант се случва истинско коледно чудо. Чаровникът се влюбил лудо в талантлива руска фигуристка. Става въпрос за Евгения Медведева – двукратна световна шампионка и носителка на два сребърни медала от последните олимпийски игри. Именно тя вади Костов от клопката на емоционалния му дисбаланс, издават от екипа на изпълнителя.

"Беше много по-затворен в себе си преди. Откакто се запозна с Евгения, сякаш е съвсем нов човек", добавят още те. А самият Кристиан неотдавна волно или неволно потвърди думите им, казвайки: 

„Мога най-накрая да заявя, че съм истински влюбен и има човек до мен”, все пак призна и самият той, но без да издава повече детайли за промяната в личния си живот.

Повече от показателен бе обаче и факта, че двамата бяха заедно и на новогодишното шоу, което Крис бе подготвил. Новоизлюпените влюбени изпълниха програмата, която Кристиан показа на гала концертите преди година, пеейки хита си „Beautiful Mess”, донесъл му второ място на Евровизия 2017. Демонстрацията се проведе на пързалката Патриаршие прудьй в Москва и беше предавана по държавния Първи канал. Евгения и Кристиан пресъздаваха любовна история, а накрая напуснаха леда, държейки се за ръце.

„Πocтoяннo пoддъpжaмe вpъзĸa и ce пoдĸpeпямe eдин дpyг в тpyднитe мoмeнти. Toвa e дpyжбa, ĸoятo иcĸaмe дa зaдъpжим”, си позволи да сподели и самата Eвгeния за отношенията си с български талант.

Коментирай

радо

радо 02.01.2019 18:19

много е малък за такива проблеми а като го налапа живота след някоя друга година ще згъне напълно жалко за сегашната младеж

Джендър ли е ?

Джендър ли е ? 03.01.2019 22:43

Що е боядисан в русо ?

Dominika

Dominika 20.01.2019 0:53

Нека се обичат дълго и истински! Само любовта ще спаси света!