logo

Луиза Григорова разтърси с емоционално признание за...

Луиза Григорова разтърси с емоционално признание за...

2020 година промени човечеството и със сигурност ще остави трайни следи върху живота на всеки един от нас. И докато нагласите при почти всички са за една нулева година, то има и такива, които не я отписват и споделят за невероятни щастливи моменти. 

Типичен пример дава актрисата Луиза Григорова, която направи признание за живота си през тази злокобна 2020 година и защо на нея й донесла щастие и късмет. 

Луиза Григорова изплю камъчето! Кръстила е сина си Бран, защото...

"Тази година беше странна, беше трудна, беше дори трагична за много хора, но аз не бих я заменила - годината, в която се появи моето щастие! Моето дете! Благодарна съм, че е здрав, че е толкова добричък и лъчезарен, благодарна съм, че имам възможността да разбера какво означава любовта между майка и дете. Сега вече зная, мамо, колко ме обичаш", написа Луиза в социалните мрежи и сподели кадър с нейната майка Ивет и малкия Бран. 

"Пожелавам ни ( на всички, които познавам и които не познавам по света) да бъдем здрави, да сме по-добри, по-състрадателни, да бъдем повече заедно, да се обичаме, да имаме възможността да се прегръщаме отново, да пътуваме и да са пълни с радост сърцата ни", допълва чаровната звезда от "Диви и щастливи"./show.blitz.bg

Коментирай

Мила

Мила 31.12.2020 14:45

Няма да мине и днес без Луиза Григорова!

Mда

Mда 01.01.2021 15:33

Добре де, тази защо непрекъснато се снима с майка си? На съпруга й какво му е?