Луиза Григорова изплака пред Мон Дьо: Почувствах се жалка! Стоях в банята и...

Луиза Григорова изплака пред Мон Дьо: Почувствах се жалка! Стоях в банята и...

Красивата актриса Луиза Григорова разголи душата си в интервю пред Мон дьо и разкри неподозирани неща за себе си, но и за цялата гилдия на актьори. 

Зад красивата усмивка, привидно щастливия и лъскав живот има много тъмни петна. Луиза разкри шокиращи неща за помията в актьорската гилдия, за неприличните предложения от влиятелни хора и какво я е накарало съвсем скоро да се почувства жалка. И как от високомерие и несериозност е изтървала роля във филма "Бъри и яростни". 

"През живота си пропуснах много възможности. Заради себе си и всички грешки, които допуснах. Едни 10 пропуснати години от живота ми. Сега вече, смятам че е време да няма какво да ме спре. Затова мога да бъда специална. Имам желанието, вярвам, боря се и не искамд а се отказвам", откровена е тя.  

"Има грешки, към които не искам да поглеждам. Хваща ме яд на себе си. Лутах се и точно там направих много грешки. Пренебрегнах огромни възможности, които ми се предоставиха и от това ме е срам пред себе си.

Има нещо, което го отчитам като огромна грешка. С мен се свърза един агент и страшно много искаше да работим заедно. Доста често ми пращаше кастинги, които не мога да ти кажа защо игнорирах. Не ми се занимаваше. Мислех си, че това да съм в праймтайм шоуто на България ми стига, не ми трябва нищо друго. Същият този човек ми изпрати кастинг за "Бързи и яростни" и каза, че шансовете са ми много сериозни. Направих кастинга и му го изпратих.

След това изтрих всичко , защото не смятах, че трябва да се гледам и да пазя това, което имам, да се интересувам от себе си. Всъщност е точно обратното, интересувала съм се главно от себе си. Тогава той ми написа, че линкът е изтекъл и ме помоли да му го пратя отново. Аз го нямах! Написах му: "Съжалявам, но съм изтрила линка". Този човек никога повече не ми се обади. Ако ми се беше случило сега това нещо и да съм изтрила видеото, бих го записала пак. Но тогава...", разкрива за първи път Луиза. 

"Преди няколко дни се почувствах жалка. Докато бърша банята, след като съм се изкъпала, усетих, че в главата ми върви реч. И това беше благодарствената ми реч за Оскарите. Излязох, осъзнах какво се е случило и си казах: "Аз съм жалка". Сед това гледах едно интервю на Кейт Уинслет  при взимането на първия Оскар, в което акзва, че се е научила първо да губи, тъй като няколко пъти е била номинирана и той все й се изплъзвал. После разбрах, че това не е жалко и не трябва да те кара да се чувстваш така. Това се случв ана всеки актьор". 

"В актьорската професия има много лоши неща. Изклачително много лицемерие, страшно много лъжа. За да се запазиш задължително ти трябва човек до теб. И трябва да влезеш в обувките на цялата тази гадория, иначе системата просто ще те изхвърли. Предпочитам, ако не ме харесваш, просто да ми го кажеш".  

Относно неприличните предложения Луиза заявява, че не исват единствено от режисьори, които ти обещават главна роля. Оказва се, че такива намеци има от много влиятелни мъже в държавата. "Вече е въпрос на избор. В никакъв случай не ми е комфортно. Унизително е! Това ли е билетът за хубавия живот наситина?! Като стигнеш с каруца?! Какво си казваш, когато стигнеш този хубав живот?! Много момичете бъркат директно в тока и след това не изпитват угризения, което е жалко. Това е от липсата на възпитание и култура в България", категорична е Луиза Григорова./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 24.10.2021 11:42

Луиза колкото по-скоро осъзнае,че няма талант за актриса толкова по-скоро ще превъзмогне това,че е жалка.

дядо шарко

дядо шарко 24.10.2021 13:25

ти луиза я остави,ами гледай Мон дьо какво парче е

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 24.10.2021 13:48

Луизке,дядо ще ти даде едно ,,оскарче" в ръчичките да си поиграеш малко с него и ако се справиш ще ти го подаде и в другите дупки...

Гост

Гост 24.10.2021 19:08

Щом са я искали от чужди продукции значи хора които разбират доста повече от теб са преценили, че става. Недей да злобееш бай ганьо.

до гост

до гост 24.10.2021 21:21

Някакъв агент и предложил кастинг,това изобщо не значи,че чуждата продукция е щяла да я одобри и да я вземе за участие.Знаеш ли колко много актьори се явяват на кастинг за една роля? То я камилата,я камиларя Луиза да я вземат за 100тното борче с две реплили.

Ха ха ха

Ха ха ха 25.10.2021 1:57

Тази жена какво си е въобразила, че става за Холивуд. Никой няма да вземе българка за американски филм, а и Луизчето е голямо дърво. Така, че да не съжалява никъв шанс не е имала, че да го е изпуснала.

Случаен

Случаен 25.10.2021 4:07

И тая се въобразява на актриса.

boh

boh 25.10.2021 10:04

Изкам да знам защо се прави на интересна, като прие името на мужа си без окончанието -а? Тя български език не знае ли? Ето това е първото нещо,което не се харесва на нормалните хора, пък после ако случайно се сбъркат да те гледат в някоя роля, ще преценят колко ставаш.

Агент Фъкс

Агент Фъкс 25.10.2021 11:28

Ами аз така има казвам, ще ти уредя роля. Пък аз си уреждам нещо младо и хубаво за факане. Нещо като Шоуто на Чалгопитека... стани певица, стани актъорка, стани танцъорка, стани режисъорка. А познайте коя ще спечели кастинга...факинга... и те така.

Нямаш ли кошче в компютъра,

Нямаш ли кошче в компютъра, 25.10.2021 11:58

Глупачке!

Непозната

Непозната 25.10.2021 14:27

Еххх,че злобичка лъха от никому неизвестните хейтърчета.Защо така БЕ жалките ми бълхарчета??!!!!!!!!

Бай Ху

Бай Ху 26.10.2021 9:17

Много искам да го лапа непозната.

Григор Луизов

Григор Луизов 26.10.2021 20:51

Щом сме в статия за пълни изповедания,нека да се кажат имената на всички прегрешили,и бизнесмени и политици и актьори.