Какво направи Тото?! Ники Илиев не може да повярва на очите си... СНИМКА

Какво направи Тото?! Ники Илиев не може да повярва на очите си... СНИМКА

Рапърът Йонислав Йотов, по-известен в публичното пространство като Тото от "СкандаУ" направи нещо без знанието на Ники Илиев, което актьорът няма как да забрави до края на живота си.

Изпълнителят сътвори уникална изненада, която обра точките на режисьора. Нещо повече - това, което вече е факт, е нещо, за което Илиев само тайно си е мечтаел.

Ники Илиев призна с кого си ляга след развода със Саня СНИМКА

Тото постави цитат на звездата от "Забранена любов" на билболд в столицата, след което му го показа. Както може да си представите, Ники Илиев е останал с отворена от изумление уста. Ето и какво показа след това в профила си в социалните мрежи:

"Още една сбъдната мечта! Билборд с мой цитат. Йонислав Йотов, ти си жесток пич и си държиш мъжки на думата. За тези, които не знаят: Наскоро бях на гости в подкаста му и казах, че ако някой ден мога да сложа билборд с мое послание към хората, то ще е "Никой нищо не ти дължи" и "Вината е твоя". Тото каза: "Правим го". И двамата с Дули вярно го направиха!

Ники Илиев забремени колежката си Евелин Костова СНИМКА

Идеята е, че когато потърсих съществото на проблемите си в мен и спрях да обвинявам другите за това, че не нещата не ми се получават, всичко взе да се обръща към добро, защото взех да намирам решения. И поех отговорност. Иначе има виновни хора за много неща, но е по-добре първо да погледнем към себе си. Не исках това да звучи като наставнически мотивационен пост, какъвто се получава, просто се кефя, че има такива стабилни хора", пише актьорът и режисьор в профила си./show.blitz.bg

Коментирай

Елтон джон

Елтон джон 08.02.2022 11:39

Педалски трепети.