logo

Изненада! Радина Думанян ражда всеки момент СНИМКА

Изненада! Радина Думанян ражда всеки момент СНИМКА

Радина Думанян, която стана популярна след участието си в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", чийто пореден нов сезон стартира след броени дни, хвърли истинска бомба за личния си живот.

Актрисата, която много рядко споделя, каквото и да е от личния си живот, изненада всичките си фенове с невероятна новина. Причината да изчезне така безследно от публичното пространство през последните няколко месеца е факта, че чаровната брюнетка очаква дете.

Искат Радина Думанян за танцьорка на пилон

Радина е в напреднала бременност и се е изолирала от всякакъв шум и светска динамика, за да се подготви максимално добре за най-важния ден в живота си, пише "Уикенд".

Вижте като каква се изявява Радина Думанян след "Откраднат живот" СНИМКИ

Благата вест всъщност издадоха колежките на Радина - бременните Луиза Григорова и Весела Бабинова в клипче, от което става ясно всичко, дори и без думи.

Както е известно в последно време Радина Думанян акцентираше най-вече на снимки на тортите, които сама майстори, тъй като сладкарството е нейно хоби. Скоро обаче не е качвала нищо, защото е в трепетно очакване на малкия си наследник./show.blitz.bg

Коментирай

Аlex

Аlex 02.09.2020 12:33

Малеййй,как ще дремна след обяд като и аз ще се напъвам и ще получа сърцебиене?!Само не разбрах - това един майка ли ще е и две бащи...?

браво!

браво! 02.09.2020 12:48

Радвам се за нея! Всичко да мине благополучно. Но кой е таткото не разбрахме