Искат Радина Думанян за танцьорка на пилон

Искат Радина Думанян за танцьорка на пилон

Актрисата Радина Думанян, чиято слава рязко се увеличи покрай участието й в старта на хитовия сериал „Откраднат живот”, чийто нов сезон очакваме през февруари, никога не е крила, че обича да предизвиква себе си. Дори и когато трябва да свали дрехи и задръжки, и да се хвърли в ритъма на страстни танци на пилон.

Неотдавна собственик на елитен столичен бар попаднал случайно на импровизирано изпълнение на актрисата и останал толкова пленен, че поискал тутакси да й отправи предложение, на което да не може да откаже. За негово съжаление обаче, Радина, която започва да се занимава с пол денс изкуството сравнително отскоро, никога не е имала интерес да се занимава професионално с танци. По-скоро ги приема като любимо хоби, което я спасява от ежедневния стрес и рутина. Въпреки че когато вижда подобно изпълнение, красавицата до такава степен го харесва, че почти го превръща в своя фикс идея. А го вижда не от кого да е, а от колежката си Яна Маринова, която във филма „Живи легенди” прави зашеметяващ еротичен танц на пилон.

Освен това този тип танци или по-скоро спорт толкова ефективно моделира фигурата, че вероятно трудно би имал критици сред нежния пол.

„Всъщност пол денс, това е въздушна акробатика и е много тежък спорт”, казва Думанян. И добавя: „Аз много бързо се запалвам по разни неща и после много бързо угасвам по тях. От тези съм, които си казват: „Ей, някой пробва нещо, искам и аз да пробвам”. Поне засега обаче, Радина не изглежда никак отегчена, докато танцува, така че вероятно още дълго ще се забавлява с това си хоби.

Пол денс танците, които мнозина определят като стриптийз, всъщност са много сериозни и трудоемки упражнения. „Този спорт е страшно труден, но развива много мускулатурата. Тя става функционална, а аз имам проблеми с кръста и гърба и това много ми помага, защото укрепва гръбнака. Отстрани изглежда много лесно, защото е красиво, но коства много синини, изкълчвания и всякакви други допълнителни притурки, каквито човек може да си представи, свързани със спорта”, разкрива още подробности Думанян.

Коментирай

ценител

ценител 18.01.2019 18:08

Много е хубавка. Дано не се наебе с някой колега - пияндур.

ценител

ценител 18.01.2019 18:09

Много е хубавка. Дано не се наебе с някой колега - пияндур.