Годишнина от смъртта: Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с тези думи за Ласкин СНИМКИ

Годишнина от смъртта: Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с тези думи за Ласкин СНИМКИ

Актрисата Александра Сърчаджиева все още не може да преживее внезапната загуба на любимия си Иван Ласкин. Навръх Богоявление (6 януари - б.а.) се навършват четири години от неговата смърт, а актрисата трогна мрежата с думите си. 

Дъщерята на Пепа Николова призна за огромна болка и празнина, която времето не лекува. Сълзи текат по бузите на актрисата, а с нея, от съчувствие, плаче и половин България. 

 

"Четири години, Иване! Много те обичам, просто нямаш представа колко много! Преди четири години, на този ден, за мен времето спря! И продължава да е спряло и продължава неистово да боли. И продължава да е смразяващо тихо. Толкова много ми липсваш, мило мое момче", написа Сърчаджиева в социалните мрежи.

Иван Ласкин има голяма дъщеря - Люба, от брака му с актрисата Мирослава Гоговска, а от любовта му с Алекс Сърчаджиева се ражда София. На 28 декември 2018 г. е приет във Военномедицинска академия, държан е в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Иван Ласкин умира в болницата на 6 януари 2019 г., на 48 години./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 06.01.2023 12:59

Дейба и алкохолика, дейба.

Абе

Абе 06.01.2023 14:19

РЕДКА ДРИСНЯ.

ахмак доган

ахмак доган 06.01.2023 20:12

същата мастия като майка си! арманлийска мастия......