Габи, абитуриентката с най-скъпия бал, бърка закуски СНИМКА 18+

Габи, абитуриентката с най-скъпия бал, бърка закуски СНИМКА 18+

Габриела Якуб, която преди години се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал у нас, днес върти здравословни закуски за изненада на мнозина.

Идеята на красавицата дошла още преди да завърши гимназия и всичко се случило покрай кутията й с храна, която носела редовно в училище.

"Още бях 11-12 клас, бяха решила, че трябва да се храня по различен начин, за да мога да поддържам формата, която искам, и така всяка сутрин си бърках чия с овесено мляко. За всички беше странно, но бяха заинтригувани от не толкова популярните храни", споделя пред "Телеграф" Габи.

Красавицата е щастлива, че с времето е успяла да убеди много хора да се хранят по този начин. Рецептите в менюто са изготвени от нея с помощта на майка ѝ, която също е добър кулинар. Силата им е в така наречените „здравословни чаши“, които съдържат различни комбинации натурални съставки, между които овес, чиа, спирулина, лимец, киноа, използват се плодове и естествени подсладители.

Най-любимата й рецепта е десерт „Сахара“, който е базиран на ориенталския вкус на Габи. Включва в себе си фурми, бадеми, йогурт, екзотична канела и, разбира се, щипка любов.

Красавицата споделя, че здравословното хранене е важно не е само за външния вид, но и за общото състояние на тялото. Ограничила е захарта, брашно и мазнините. "Това е познато на теория и лесно за запомняне,  но трябва да се прилага и на практика", казва Габи./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 25.03.2023 14:07

Работи като минетчийка!

хамрун Вадуцки

хамрун Вадуцки 25.03.2023 20:06

Какво да прави , нали трябва да тури нещо в уста

Работническо дело

Работническо дело 25.03.2023 20:39

В на мяка и разчекнатата футка ,само гейзера на крачунов е по голям

Alex

Alex 25.03.2023 20:51

"Абитуриентката с най-скъпия бал"...Какъв словоред,какво обяснение,възхитен съм!А е редно да се каже,че е тръгнала по път,от който връщане няма!

Порядъчно

Порядъчно 25.03.2023 23:36

Спирулина, чия... За тази конска мутра и фигура на поохранена кранта, очевидно се доверява на медицина, особено в пластичната й форма, както се вижда. А като има идиотки, без акъл, които да харчат парите на мъжете си за простотии, явно ще си пробутва чашите с болуци!

Ахм

Ахм 25.03.2023 23:50

Но, тя изглежда ужасно грозно! Широка в таза, още на млади години. Физиономията и, не е дори симпатична. Прилича на евтино нагримирана кобила.

Работническо дело

Работническо дело 26.03.2023 0:06

тъпа мързелива курво ще те вкараме да работиш в мината мамицата ти курвернска мързелива паганска скапана !

Майор Газдов

Майор Газдов 26.03.2023 7:01

В доброто старо време такива разпоретини и чочарки ги пращахме да чукат камъни по лагерите.