Филип Киркоров го удари на разврат: Хойкам си, само секс без обвързване...

Филип Киркоров го удари на разврат: Хойкам си, само секс без обвързване...

Естрадната звезда Филип Киркоров разкри, че води бурен личен живот. Признанието му прозвуча пред журналисти по време на песенния фестивал „Славянски булевард”, който в момента се провежда в Беларус.

„Ходя наляво и надясно имам право на това. Секс без обвързване. Не бързам да се скова в оковите на брака. Хойкам, както си поискам и с когото си поискам“, заинтригува поклонниците си изпълнителят. Той посочи с усмивка, че „ако разкаже подробности, на хората ще им се изправят косите“.

Изненада! Филип Киркоров призна за жестока измама от жената до себе си!

Киркоров обаче не разкри с кого именно води този бурен интимен живот, само посочи, че изпитва към бившата си съпруга, примата на руската естрада Алла Пугачова, „чувства на любов и благодарност“.

Запознати припомнят, че след развода си с певицата Киркоров не е минавал втори път под венчилото. През годините му приписваха връзки с различни певици, но до брак с нито една от тях така и не се стигна. По-рано, в началото на април, стана ясно, че както всички представители на шоубизнеса, и Филип е останал без ангажименти.

В условията на всеобща карантина той обаче намери начин да смекчи поне малко финансовите си загуби. Певецът реши да почисти своя грандиозен гардероб и започна разпродажба на дрехите и обувките си, разказаха запознати. Изпълнителят сам направи фотосесия с костюмите, с които е решил да се раздели.

През зимата пък Киркоров шокира и едновременно с това обезпокои феновете си в социалните мрежи със селфи, на което се виждаше, че е отслабнал до неузнаваемост и краката му са изтънели като клечки. Според запознати той е свалил минимум 20 кг. От коментарите под фотото в Инстаграм почитателите на певеца изразяват безпокойство за неговото здраве, пише "Телеграф".

Някои дори посочват, че рязкото отслабване може да бъде вредно за организма. Близки до обкръжението на Киркоров разказват, че Филип постоянно се бори с излишните килограми и сега най-вероятно е открил способ да се втали./show.blitz.bg