Филип Буков коментира пред БЛИЦ TV скандала между Вергов и пребитата от него Диана Димитрова

Филип Буков коментира пред БЛИЦ TV скандала между Вергов и пребитата от него Диана Димитрова

Преди няколко месеца актрисата Диана Димитрова хвърли голяма бомба в публичното пространство. Тя разкри, че по време на снимките на "Откраднат живот" е станала жертва на физическо посегателство от колега и хвърли няколко улики, които водят към Юлиан Вергов за насилник.

В момента се води разследване по случая, разпитват се свидетели и затова Вергов не е сред журито в "Като две капки вода". А актьорът Филип Буков, който си партнираше с актрисата във въпросния сериал, говори открито пред БЛИЦ за нещата, които знае за двамата и случая. 

 

"Влязох в "Откраднат живот" през 2019 година и Юлиан Вергов не беше вече част от сериала. Не знам какво се е е случило между него и Диана Димитрова. На мен първите ми сцени бяха с нея. Тя присърце взе моето участие, взе ме под крилото си, въведе ме, тъй като нямах никакъв актьорски опит пред камера. Изключително колегиална е и не мога да кажа нищо лошо. 

С Юлиан Вергов сме се запознавали на една премиера в Народния театър и оттогава сме на "Здравей-Здрасти". Много съм далече от тази история и наистина не знам каква е била ситуацията. Много хора ми писаха да ме питат, но реално и аз научих от медиите. При мен не е имало интерес, че да тръгна да звъня на колеги и да разпитвам какво е станало. Това си е нещо между тях, ако въобще има нещо такова. Последно четох, че Софийска градска прокуратура се е заела със случая - има си правосъдие, всеки е невинен до доказване на противното, ще си призоват свидетелите и ще стане ясно", заяви Филип Буков в светкия подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек"./show.blitz.bg

 

Целият подкаст с Филип Буков гледайте в линка по-долу: 

 

 

 

Коментирай

артиСССтка мзохистка

артиСССтка мзохистка 25.02.2023 14:14

Не могат да го съдят в съд, защото има изтекла давност. Но по жълтите страници може да го дъФчат когато си искат.

Типично

Типично 26.02.2023 8:37

коментарче на гейче, което даже не е и актьор.

Лили

Лили 26.02.2023 8:44

Злобна и отмъстителна жена.Каквото и да е имало между тях, заплахите и показват, че е човек нечистоплътен по характер.

Безсмислено

Безсмислено 27.02.2023 20:27

Защо въобще го публикувате това ?! "Филип Буков коментира", че нищо не коментира...

Гошо

Гошо 04.03.2023 6:58

Нека се бори момичето за истината. Сто на сто има нещо. Той я е бухал. Тя се е съгласила. Имало е баджанаци. Ще излезе нещо. Вярвам и. Този е агресивен, но какво от това. Всеки си намира майстора. Защо не питат бившата му. Някоя друга приятелка. Знае се все нещо. Хард, мард.....