Евтим Милошев с любопитни признания за десети сезон на "Откраднат живот" СНИМКИ

Евтим Милошев с любопитни признания за десети сезон на "Откраднат живот" СНИМКИ

Хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" се впуска в доста неочаквани сюжетни линии в новия си сезон, снимките на който вече официално са факт.

До момента са излъчени 429 излъчени епизода от най-успешната българска медицинска драма в ефира на Нова телевизия, а изненадващите обрати и разкрития за отношенията между героите, тепърва предстоят тази есен.

Култови актьори от "Откраднат живот" ще са водещи в "Игри на волята"

"Много сме щастливи, защото днес е първият снимачен ден. За първи път започваме в една много трудна ситуация, но важното е да благодарим на зрителите, че десет сезона ни обичат, ценят и харесват това, което правим.

Актриса от "Откраднат живот" призна за кошмарен здравословен проблем

За нас това е отговорност, за да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига", сподели наскоро пред Нова тв изпълнителният продуцент Евтим Милошев.

"Надяваме се темата с коронавируса да има положителен развой в реалния живот, както и в сериала. Ние опитваме да отразим максимално реалността и понеже темата на сериала е медицинска, от името на целия екип искам да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, за да помагат на другите.

Горещо! Диана Димитрова свали горнището... СНИМКА 18+

Оценяваме го и ще се опитаме достойно да пресъздадем тяхната професия", коментира и режисьорът Павел Веснаков. А актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са сред първите, които се завърнаха на снимачната площадка./show.blitz.bg

Коментирай