Елен Колева подкара каруца и призна, че... СНИМКА

Елен Колева подкара каруца и призна, че... СНИМКА

Не е за вярване, но Елен Колева подкара конска каруца по паветата, а атрактивната гледка нямаше как да не предизвика коментари и реакции в социалните мрежи, където актрисата редовно споделя преживяванията си.

Въпреки че Елен не уточнява къде точно се случва действието, факт е, че добре й се получава. Последователите й са убедени, че тя се намира или в родния си град Монтана, или в Лом. Където и да е обаче, отново прикова вниманието!

Елен Колева много скоро ще изненада с... СНИМКА

"За истинската аристократка превозното средство не е от значение", споделя Колева в профила си, което предизвика не по-малко бурни реакции. След което отправи специални благодарности към коня на име Мечо, който явно е бил спокоен и уравновесен, докато актрисата е била зад гърба му, държейки здраво юздите.

Изненада! Елен Колева смени професията, вече е... СНИМКИ

В последно време Елен Колева се изявява активно като експерт по космоенергетика. Съвсем скоро дори ще води семинар за енергиен обмен между мъжа и жената, в който ще обясни в детайли и какви какви кармични връзки може да има между половете, а също и как точно се прекъсват енергийните нишки./show.blitz.bg

Коментирай

Софиянка

Софиянка 18.06.2021 0:56

И тая вече се чуди как да привлече внимание върху себе си. Не е интересна. Никоя е! Откачалка, като всички полурускини!

Ружа

Ружа 18.06.2021 1:34

Пак е спряла хапчетата!!! Болна е сериозно и се чуди как да напомни за себе си!!!

Ами,

Ами, 19.06.2021 16:47

Доста отдавна и хлопа дъската на Еленка.