Дара Екимова се осмели да покаже най-личното... ВИДЕО

Дара Екимова се осмели да покаже най-личното... ВИДЕО

Дара Екимова представи новия си сингъл "После ще му мислиш", промотиран в онлайн канала й в YouTube. Парчето е повече от въздействащо и със сигурност неочаквано за мнозина.

Песента е по музика и текст на Искрен Тончев и Дара Екимова, която стои и зад режисурата на видеоклипа. Както признава и самата Дара - "това е най-смелата и дръзка част от мен досега".

Дара Екимова лъсна по зърна СНИМКА 18+

"Хора! Това е най-смелата и дръзка част от мен досега. Вълнувам се, защото съм много откровена в разказването на тази история. "После ще му мислиш" е истинска случка, оставих част от сърцето си в нея и продължих напред, след като я написах заедно с Искрен Тончев - Искрата.

НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова ВИДЕО

Вдъхновението ми роди картини, които са запечатали спомени. Всеки кадър, който виждате, означава нещо, всеки кадър е символ. За първи път влизам и в ролята на режисьор, затова много се вълнувам да гледате това видео. Екипът, с който съм работила по видеоклиповете на "Последен дъх" и "Война", беше до мен и сега, за което съм им безкрайно благодарна, това е една нелека задача. Насладете се. Прегръдки от мен!", споделя вълнението си изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 19.11.2022 21:10

DRIS OT MAZNA DIARIQ !

Браво

Браво 19.11.2022 21:11

Аз нищо не видях да показва

Ох на бати

Ох на бати 19.11.2022 21:39

Много е напращяла дара бих я повозил на банана няколко пъти с голям кеф

zumbai

zumbai 21.11.2022 12:15

Нито певица, нито режисьор.