НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова ВИДЕО

НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова ВИДЕО

Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова талантливата певица представи новия си видео клип.

„Последен дъх“ разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим. Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара.

Навръх рождения й ден същото лято, двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно те са все така влюбени, а в текста на „Последен дъх“ Дара Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес.

Текстът на песента Дара Екимова написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видео-реализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов.

Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния й партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев.

С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019-а година, и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг.

Разкривайки емоциите си от снимачната площадка, Дара Екимова споделя: „Честно казано бях много притеснена. Има огромна разлика в това да сме заедно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за снимките беше много тежка и отговорна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в различни образи, а Бойко Щонов с лекота успява да ме поставя в разнородни роли.“

Дни преди премиерата на клипа в YouTube в социалните си мрежи Дара Екимова издаде първата гост звезда в „Последен дъх“. „Тя е зелена, бърза и страхотна. Тя е Ford Puma ST. Оборудвана е с нови технологии, които правят шофирането забавно. В същото време те следят пътя напред и ме предупреждават за потенциални опасности!“ – споделя с последователите си талантливата певица.

Любопитното е, че във втория снимачен ден неочаквана гостенка бе неизменна част от екипа на терен. Домашна любимка, чиято порода екипът така и не успя да установи, неотлъчно следеше всяко движение. Любознателната дама внимателно наблюдаваше работата на стилиста и гримьор Никола Флоридов, кокетно въртеше опашка около сета на фризьора Георги Петков и нямаше търпение да приключи фото-сесията, за да поиграе с официалния фотограф на продукцията Теди Грозданов.

Дори когато малко преди полунощ започна „нашествието на пришълците“ не се уплаши. Енергичният й лай по-скоро издаваше: „спокойно, тук съм, ще ви предпазя от всяко зло, прокрадващо се в тъмното.“ Тъй като за нея не бе предвидена роля в клипа, приключенията й ще бъдат част от официалния BTS на „Последен дъх“, заснет от Станислав Пешев.

Клипът на "Последен дъх" загатва предисторията на супер-успешния хит на Дара Екимова „Война“, задържал се близо 30 седмици в ТОП 10 на официалната класация на ПРОФОН за най-излъчвани песни в българския ефир и показва как Дара Екимова се е озовала на космическия кораб. Както и във „Война“, зад кино-камерата, Sony VENICE Full Frame 6K, предоставена от Cinematika, отново застава виртуоза Калоян Игнатов. „Последен дъх“ е заснет със съдействието на Ford Moto-Pfohe, матраци Ekotex, Sleepmode и Astro for You. Премиерата на видеото към „Последен дъх“ в YouTube канала на Дара Екимова е тази вечер./show.blitz.bg

 

Коментирай

Shrek

Shrek 25.09.2021 12:48

Кой го е еня за Бездара?

Ами,

Ами, 25.09.2021 19:24

Натруфените клипове говорят единствено за липса на талант у изпълнителя.Целят да скрият бездарието но то си крещи.

Ива Екимова

Ива Екимова 26.09.2021 0:21

Извинянайте, че натрапвам бездарната си дъщеря, но ако не експлоатирам покойния си мъж, ще умра от глад.

Рон Джереми

Рон Джереми 26.09.2021 2:35

Фалоси-малоси, турове-мурове, порене-морене и те така.....

Биби

Биби 26.09.2021 4:07

Децата на тия, дето са просто известни, пък не знаем коя е причината - пораснаха. И що да видим - и наследниците им те искат да стават известни. Ужас!!!!!!!