Д-р Огнянова от "Откраднат живот" проговори за наркотиците и дали страда от... СНИМКА

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" проговори за наркотиците и дали страда от... СНИМКА

Актрисата Диана Димитрова, по-позната като д-р Зорница Огнянова от хитовия сериал "Откраднат живот", не може място да си намери от яд. А виновен за нейното мрачно настроение се оказа човек с "малка пишка". 

Малко преди да издаде третата си детска книжка пред Коледа, в някои медии гръмна новината, че Диана е наркоманка и дори лежи в специализирана болница за зависими. Напоследък актрисата е пак в полезрението на медиите с нова болест - анорексия. До този момент Димитрова не е коментирала какво се случва с нея, но явно този момент настъпи и тя реши да признае всичко. 

Диана Димитрова от "Откраднат живот" шашна с признание и сексапил СНИМКИ

Оказа се, че актрисата е на хранителен режим, тъй като й предстоят снимки в игрален филм и клипове, за които трябва да е по-слаба. Това не значи, че е болна от анорексия. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dimitrova Dimitrova (@diana_dimitrova_dimitrova) on

Диана Димитрова шашна с новата си визия СНИМКИ

Слуховете, че е наркоманка я изкарват извън релси. "Да ви кажа, ужасно е да чуеш майка си разстроена по телефона, заради някой с малка пишка и липса на въображение. Приятелите ми тогава ме спряха да не заведа дело! Хм, чудя се до къде може да се принизи човек? За някакви стотинки... Хм, чудя се и как три години съм снимала по 12 часа толкова сложни сцени, друсана... Баси пича", скочи Диана. 

И допълва: "Ами не, никога дори не съм опитвала дрога, защото нямам нужда. Главата ми ражда картини, образи, илюстрации и никога не ми било скучно. А на теб явно ти е, малодушко. Само, че този път няма да мине номерът. Търпелива съм, но до един момент. После ставам крайна". 

В тази връзка Диана сподели снимка, на която позира без капка грим и с подпухнало лице, след дълъг снимачен ден по новия сезон на "Откраднат живот". Тя доказва, че суетата не е за нея и няма притеснения да показва истинската си външност и същност./show.blitz.bg

 

Коментирай

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 23.07.2020 11:57

ТАЯ БИХ Я КЛЕСАЛ С КЕФ

Коча

Коча 23.07.2020 12:27

Тя пък умряла за тебе малоумник.