Диана Димитрова от "Откраднат живот" шашна с признание и сексапил СНИМКИ

Диана Димитрова от "Откраднат живот" шашна с признание и сексапил СНИМКИ

Диана Димитрова се превърна в една от големите любимки на зрителите в последните няколко сезона на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", излъчвана в ефира на Нова телевизия.

Магнетичната актриса, която редовно изумява със смели решения за промяна на визията си, за пореден път спря дъха на последователите си в социалните мрежи с такива предизвикателни снимки, от които свят ще ви се завие.

Диана Димитрова шашна с новата си визия СНИМКИ

И докато демонстрира ултра сексапил, изкусителната брюнетка направи и доста любопитно признание за съдбата на героинята си д-р Зорница Огнянова в новия десети сезон на сериала, който се очаква да започне през септември тази година.

Диана Димитрова сподели нещо съкровено и предизвика фурор ВИДЕО

"Финал! Благодаря, че бяхте с нас.Благодаря за личните съобщения, коментарите и подкрепата Ви! Благодаря на голямото ни семейство в "Откраднат живот", което през последните две седмици работи под огромно напрежение. Въпреки това доказахме, че с професионализъм, приятелство и грижа можем да си свършим добре работата.

Това сигурно е последната снимка на която нося розовата униформа на д-р Огнянова, защото в десети сезон ще очакваме Чудото! Бъдете със здрав дух и имайте красиво лято!"/show.blitz.bg

Коментирай

Ултпасексапил ли?

Ултпасексапил ли? 23.05.2020 13:44

Намирам снимките за безвкусни.

Енгелс

Енгелс 23.05.2020 15:05

Капиталистически простотии. Липса на морал.

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 24.05.2020 6:48

много е красива