Българин с уникално признание от световноизвестен бизнес колос

Българин с уникално признание от световноизвестен бизнес колос

Българин получи уникално признание от световноизвестен немски бизнес колос. Става въпрос за родения през 1969 година в град Златица Христиан Григоров. Той бе обявен за едно от лицата на немския бизнес колос LR Health and Beauty - лидер на Европа в мрежовия маркетинг, научи "ШОУ".

По случай 10-годишнината от работата му за компанията и създадена лично от него мрежа с над 1500 партньора в над 15 държави, ръководството на компанията удостои Христиан Григоров с престижен плакет за най-високи постижения, придружен от ключовете на автомобил „Мерцедес Бенц”.

„Когато човек има ясни, реални цели, силна мотивация и шанс, като този, който ми е даден от LR Health and Beauty, всичко се постига”, заяви специално за БЛИЦ Григоров след получаване на наградата и специално благодари на съпругата си Диана, с която са вече 21 години заедно – и в личния, и в професионалния живот. Имат 4-годишен син, а според Христиан Григоров – любимата му е уникална комбинация между вдъхновение, съпруга, майка и бизнес партньор. В редките случаи, когато имат свободно време, семейството обича да се разхожда в стария град на Пловдив, както и в Златишкия балкан./show.blitz.bg

 

Коментирай