Асдис Ран разкри шокиращи неща за приятелството си с Ружа Игнатова

Асдис Ран разкри шокиращи неща за приятелството си с Ружа Игнатова

Секси мацката Асдис Ран се оказа една от главните героини в новия документален филм на немския журналист Йохан фон Мирбах, посветен на Ружа Игнатова.

Там тя разказа за приятелството си с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 г. По думите на ефектната блондинка двете се запознали през 2009-а на парти на женско лайфстайл списание и си допаднали от пръв поглед.

"Ружа искаше да бъде най-богатата жена на света. Имаше космически амбиции", разкрива бившата футболна съпруга.

И допълва: "Ружа ме попита какво искам да направя. "Да завладея света", отговорих й аз. "Това е най-добрият отговор!", засмя се тя. Много скоро след това станахме най-добрите приятелки".

Красавицата смята, че с пробивната създателка на пирамидата OneCoin се превърнали в най-интригуващата дамска двойка в България, защото "аз бях Ледената кралица, а тя - Бизнес кралицата. "Що се отнася до компанията OneCoin, бях до нея от самото начало на създаването", признава Асдис.

"Ружа много често ме канеше на шопинг в Лондон. Подари ми чанта за 5000 евро", хвали щедростта на Игнатова сексапилната исландка. Пищната мадама си спомня и каква купонджийка е била потъналата вдън земя криптокралица.

"Излизахме постоянно на вечери, пиехме вино. Ружа също обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки", описва сладкия им живот русата сексбомба.

Ледената кралица изрежда и какво е направила самата тя за своята българска дружка. Запознала я с шведки, свои приятелки, а когато самата Ружа Игнатова отишла в Швеция, там я очаквал "мъжът на нейния живот" и бизнес.

"В Швеция Ружа се запозна със Себастиан, също специалист по криптовалутите. Той продаваше много добре. Двамата имаха любовна афера. Себастиан беше весел, много добре облечен, купуваше си най-новите коли... И той, и Ружа бяха много умни", издава тайни от интимното житие-битие на Игнатова нейната исландска приятелка.

"Когато Ружа пътуваше, винаги я следваха две бронирани коли с бодигардове", разкрива още Ран. В документалния филм на немския журналист тя споделя и впечатленията си от състоянието на Ружа в последните месеци преди изчезването й. Била потисната, притеснена, плачела, опасявала се за живота си, твърди Ледената кралица, пише "Хотарена". 

"Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна", подчертава Асдис Ран.

Исландската моделка изразява и увереността си, че криптокралицата "не е имала намерение да прави световна измама". "Ружа работеше постоянно, денонощно дори. Спеше с телефона си. Отговаряше на обаждания и през нощта. Контактите бяха най-важното за нея. Всичко, което й се случваше, беше плод на упорит труд, сълзи и желание за огромни постижения без никакви граници. Просто успехът дойде твърде бързо и тя не успя да го задържи в ръце", обобщава бившата жена на Гардар Гунлаусон./show.blitz.bg

Коментирай

сър Съри Милфокър

сър Съри Милфокър 31.03.2023 12:39

тези са си излизали поткитир гаранция!

Лонг Джон

Лонг Джон 31.03.2023 12:45

Много черни шпеци със сметана са облизали тези дърти парантии.

Последно доказателство

Последно доказателство 31.03.2023 13:05

Циганите /индийци, пакистанци, Ружи и подобни/ завладяха света....учете се от тях....

лорд минчев

лорд минчев 01.04.2023 0:33

така бе и аз лизах,но дойде един от Червен бряг и ни наеба много яко- и после в устата

Ano

Ano 01.04.2023 5:39

Смешно, как хората се вживяват и говорят какво ли не за популярност.

сзс

сзс 01.04.2023 8:55

Красавицата и Звяра се харесали веднага. Звяра с фотошоп ли е, или с пластични операции?

сьса

сьса 01.04.2023 9:06

Ледената кралица и Ромската перла.

Мая

Мая 01.04.2023 9:18

Едната е проститутка , другата мошеничка ! Как да не си допаднат : " хора с ценности " !

Первез Мушараф пакстански инвеститорр

Первез Мушараф пакстански инвеститорр 02.04.2023 12:23

И после правели ТРОЙКА с банкерка Цветелина Бориславова Цеца СЕКСА /скандинавска тройка/ докато бакера Емил Хърсев ги снима и си бара мустака

Иван

Иван 02.04.2023 13:05

Ружа работеше много...Сутрин от 6 на джогинг,процедури,спа...Обяди,вечери,пиано бар... Колко тежък и изморителен работен ден!!!