logo

Алекс Раева зачева второ на 40 г.

Алекс Раева зачева второ на 40 г.

Алекс Раева мина в отбора на звездните майки малко преди да навърши 40. Дълго време отлагаше този важен за всяка жена момент, а сега откровено призна дали съжалява за пропуснатото време. 

Всяка свободна минута Алекс прекарва със своето дете, а вече си прави планове и за второ. 

Алекс Раева разтърси с това признание за връзките си СНИМКИ

Раева, която се изявява като част от детективския панел в "Маскираният певец", признава, че благодарение на локдауна е имала повече време за детето си, което може би е нямало да има, ако това не се беше случило. Не отрича обаче, че социалните контакти са нещото, което много й липсва, защото самата тя е много общителна личност.

„Липсва ми това, че вече не мога да прегръщам хората по начина, по който съм го правила и ме е страх, че детето ми няма да усети това по начина, по който аз съм го усещала като съм била малка. Тоест – сега децата ще растат в един малко по-различен свят!“, казва Алекс.

„Лиа е едно много готино, лудо дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде спокойно – това е ясно за всички, но е много смешно дете, много спокойно и усмихнато, в момента й растат зъби и аз не спя, но... това е животът!“, кава още Алекс. Тя съжалява, че не е станала майка по-рано, за да може да напълни къщата с деца. Сега вече си прави планове за второ дете,с  което смята да спре възпроизводството си./show.blitz.bg
 

Коментирай

Нина

Нина 24.11.2020 18:04

Дали си известен или не всеки трябва да усети тръпката да. Бъде родител.

Банкер

Банкер 24.11.2020 18:45

От мене ще да е

Alex

Alex 26.11.2020 8:47

Интересно,интересно...Явно вие сте били в леглото,когато е станала тази работа!Пък и за това трябва още един редовен поръчител.

Васо Сърбеца

Васо Сърбеца 11.12.2020 23:02

Ако не беше Слави, още щеше да пасе овцете на село, неблагодарна крава