logo

Алекс Арабаджиева заби 10 години по-младо гадже и показа как се... СНИМКА

Алекс Арабаджиева заби 10 години по-младо гадже и показа как се... СНИМКА

Милионерската щерка Александра Арабаджиева няма как да остане дълго сама, поне ако съдим по профила й в социалните мрежи, където тя отскоро показва на всички колко е щастлива с новото си гадже.

Новият мъж в живота на богатата наследница е човек, с когото тя се познава от доста време, но едва сега прехвръкнали и любовните искри. Името му е Венцислав Изов и е на 21 - точно 10 години по-малък от нея. Занимава се с конни спортове, а баща му е собственик на частен конезавод.

Именно покрай конете и бизнеса на баща си Венцислав среща и Александра, която след като видя, че медиите тиражират активно снимките й с новия й любим, моментално изтри профила си в социалните мрежи. И все пак - те вече са факт там! Според информациите родителите на Венцислав не одобряват връзката му с по-голямата Александра именно заради сериозната възрастова разлика между двамата.

Известно е, че Алекс Арабаджиева вече има и развод зад гърба си, след като се разведе с милионерския наследник Стайко Стайков, за когото се омъжи през 2011-та. Бракът им продължи няколко години и двамата имат момиченце Анабел./show.blitz.bg

Коментирай

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 22.01.2021 13:33

А бре недъзи от "Шоу" я ми обяснете що е то - конезавод.....малоумни,прости журналя сте....!

Знаеща

Знаеща 24.01.2021 1:16

Ех,тази много грозна! Дори и милионите на баща и не могат да и помогнат!