Актрисата Албена Павлова: Да обявиш война на дете е безсилие! СНИМКИ

Актрисата Албена Павлова: Да обявиш война на дете е безсилие! СНИМКИ

Актрисата Албена Павлова не сдържа емоцията си, а причината е скорошния филм за поетесата Петя Дубарова, който тръгва по кината от 21 януари и се разпространява от bTVStudios. В него Албена влиза в ролята на учителка.

"Възприемам се като техен приятел и това е ключът за моята роля. Да им помагам в прехода от детството към зрелия живот, да бъда техен ментор и приятел. Ето защо ролята ми е много хубава. Доверието е в основата на всичко, то трябва да се печели и отстоява всеки ден. По-добре е да покажеш любов и разбиране, а не да си осъдителен", сподели актрисата.

Двама любими актьори без малко да се споминат при рисково пресичане

Тя припомни реплика от филма, в която се казва, че да обявиш война на дете е проява на голямо безсилие. "Чупи се мостът между поколенията и всички са губещи, но повече губим ние, възрастните. Авторитет не се печели с военни действия", поясни Албена Павлова.

Известна актриса попиля Калин Терзийски след скандала с "Търси се"

Тя припомни и един любопитен факт. Първоначално филмът е бил планиран за 40-та година от кончината на поетесата, но се случва така, че той излиза за 60-та годишнина от нейното рождение. "Може би Петя Дубарова е искала да празнуваме живота. Тя е вдъхновяваща личност и филмът ни напомня, че трябва да живеем в идеала", обобщи актрисата Албена Павлова./show.blitz.bg

 

Коментирай